Fixa och dona

Det är lördag! Jippieee!!! Men vilken lördag vi har idag. Här är det ingen rast och vila inte. D, min pappa och "svärson", grävare och vän ska idag få den sjukt jobbiga filterbädden till avloppet klar. I morgon ska jag kunna gå ut på framsidan av huset och slippa se det äckliga räliga hålet som vi sett i 4 års tid nu. Snart ska jag kunna få göra fint på framsidan och infarten och man ska slippa skämmas när det kommer folk/kursdeltagare. Ska bli så underbart att slippa ha detta hängande över oss. Måtte nu regnet hålla sig borta så dem hinner göra vad som ska göra. Dock ser det lite grått ut på himlen, men snälla vädergudarna! Hjälp oss med detta idag....

Själv ska jag också vara aktiv. Jag ska städa och städa och städa med hjälp av min mamma och dotter. Äntligen ska det bli ordning i huset! Skrivbordet ska städas och allt ska sorteras så jag framöver kan sitta där och inte på min hårda köksstol. Äntligen ska det bli lite ordning på köksbordet så man kan få plats att sitta där och äta.

Tror att denna tjej kom här och tiggde om hjälp. Tror hon mår illa. Hon är ju inne i sin 3:e dräktighetsvecka och då "ska" tiken må illa. Illamåendet kommer när fostren fäster i livmoderhornen och börjar växa där.
Jag och Heidieh denna morgon.
För varje dag som går blir jag mer och mer säker på att det finns ett härligt litet gäng i Casinovalpar i Heidiehs mage. Är så glad!

Nu är frukosten avklarad och jag ska börja få ordning i hemmet. Önskar dig en trevlig lördag. Kramiz.

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.