En hel vecka!


Usch och fy på mig! Jag borde skämmas!!! Aldrig tidigare har jag låtit det gå en hel vecka mellan bloggstunderna. Aldrig sedan den dag, för ett par år sedan, när jag satte igång med att skriva blogg. Detta är en ren skam! Men nä, jag tänker inte be om ursäkt för när jag gör det brukar jag få lite "skäll" så det hoppar jag över denna måndagsmorgon. Jag har ju inget att be om ursäkt för eftersom det faktiskt finns anledning till min frånvaro av bloggtid. Anledningen är jobb! Jag har jobbat massor på skolan under den gångna veckan. Jobbat massor med ett jobb som jag älskar och brinner för. Jag älskar alla mina jobb, det är väl det som är problemet, om det nu är något problem ;-) Jag vill hinna med så mycket i mitt liv men ibland måste jag prioritera och denna veckan fick jag prioritera bort bloggskrivandet då jag alltid gör det på morgonen medan jag äter frukost. Det har inte varit en enda frukost hemma under den gångna veckan utan den har jag intagit i bilen på väg mot Malmö. Detta har ju då inneburit att det inte blivit några bilder eller filmer tagna av valparna. Här kommer lite kompensation.








Ja det är några filmer som vi fångat under helgen som gick.

Förutom mycket arbete på skolan så fyllde valparna hela 8 veckor i onsdags. I fredags kom första flytten och sen har 5 små gullpluttar flyttat ut från mitt hem.

Fredagsmorgon, första flyttdagen, startades med att alla valparna fick en sista gemensam slurk mjölk från mamma Heidieh.



Ammo som numera heter Chappieh har flyttat till Simrishamn. Jag önskar honom och hans nya familj all lycka till.

Uppfinningsrika Finn som numera heter Casper har flyttat till Bromma. Jag önskar honom och hans nya familj all lycka till.

Charmtrollet Kiara som numera heter Majken har flyttat till Helsingborg. Jag önskar henne och matte all lycka till.


Goa lilla Nike, som numera heter Molly, har flyttat till Värmland. Jag önskar henne och hennes fina familj all lycka till.

Myspojken Tor, som nu heter Wiggo, har flyttat till Halmstad. Jag önskar honom och matte all lycka till.
Jag har fått rapporter från dem alla och alla valparna är helt trygga i sina nya hem liksom dem var under bilfärden dit. Dem sover hyfsat om nätterna. Leker och busar om dagarna. Allt verkar vara precis som jag önskat att det skulle bli.

Och så var dem bara 4 kvar. Lilla Stella som ska stanna kvar gos oss, Carro/Jackie som flyttar den 17 dec, Curry som flyttar 15 dec och sist blir då Hero som ska stanna kvar till den 3 jan. Det är väldigt lugnt i hemmet kan jag säga. Tänk vilken skillnad det är på att ha 9 valpar runt fötterna mot att ha 4 :-)

Nike/Molly har lärt sig hur man tar kontakt.

Lite mindre valpar att busa med.

Curry har förstått vad husse gör vid diskbänken
Idag och i morgon är 2 lugna dagar utan jobb på skolan. Dock får jag jobba en del hemifrån med att planera onsdagens lektionsdag. Torsdag kräver inte så mycket planering då vi ska hålla lektion på Malmö djursjukhus och simma med elevernas hundar. Dessutom har jag lektion endast 1 kväll denna veckan så det blir förhoppningsvis en del tid över för att träna mina egna hundar, kamma, bada mm som dem faktiskt är i stort behov av. Dem har kommit lite åt sidan de senaste veckorna då jag fått ägna all ledig tid åt att socialisera valparna. Oj, har ju glömt att säga att valparna faktiskt inte varit själv hemma medan jag har jobbat utan mina kära föräldrar har som vanligt ställt upp som valpvakter, städorskor och allt annat. Jag är sååååå innerligt tacksam att jag har dem...
Kära mamma med stora fina underbara Curry. Kolla in hans ögon. Snacka om att man smälter...
 När flyttdag nr 1 och 2 var över var det dags för nästa aktivitet igår. Det var kursavslutning med Julfest på Bonizas Hundskola. Vi höll till i vår fina kurslokal i Tygelsjö och till vår stora glädje kom otroligt mycket folk. Vi höll tävling i Tävlingslydnad med de kursdeltagare som genomgått den kursen under oktober/november. Vi höll lotteri, gissa vikten på skinkan mm. Här kommer en del av gårdagens bilder, resten hittar ni på https://plus.google.com/u/0/photos/101740892893706378015/albums/6090392416661642417

Nolgren & Olsson Kött AB i Eslöv sponsrade oss med en julskinka.

Försäljning av hemmagjorda hundtäcke, halsband, smycken mm.

Gissa vikten på skinkan.

Specialsök. Bonzo kollar så allt går rätt till.

Julklappsinsamling åt tomten.

Tävlingslydnad.

Lina med fina LS Ville från vår H-kull. Bror till Heidieh.

Väntar på sin tur för att få gå rallylydnad.

Rallylydnad.

Kursdeltagare

Äntligen knackade tomten på dörren.

Julklappsutdelning åt alla hundar.

Vad vill du ha lille vän?

3770 gram stor julskinka.

Fina lilla LS Trilla som är halvsyster med Klinga.

Tomten, jag älskar dig!

Och vinnare av julskinkan är....

GRATTIS! Hoppas den smakar.
Behöver jag säga att både jag och min kära man var helt slutkörda igår kväll?

Som sagt, idag är en lugn dag. Blir till att städa undan lite nu samt fixa tvätt så sonen har några kläder att ha på sig i veckan. När D kommer hem tar jag den enda bil vi numera har och tar mig till stan för lite inköp. Vem har sagt att lyckan varar länge? Vi var glada över de fina familjer vi hittat till våra underbara valpar, att jag fått anställning på skolan men lyckan blev snabbt kort när bilverkstan ringde och berättade att vi måste hålla "begravning" för min älskade Toyota som jag sett "födas" och som tagit mig runt ca 30 000 mil. Toppackningen/Toppen har gått och den kan därmed inte rulla längre. Sånt här man blir så glad över när det är så nära jul med allt vad det innebär. Som om inte det är nog så ska vi också ta en liten kort resa till Tyskland om 14 dagar. Vad ska vi ta oss dit i??? Inte är det nog med det heller. Den enda bil vi nu har ville inte ta oss hem från Tygelsjö igår. Den hade bestämt sig för att tömma batteriet (inget hade stått på) under tiden vi höll julfest. Blev till att tillkalla hjälp av kära kollegor och sen fick vi ta oss till Biltema för att införskaffa ett nytt batteri.


Japp, sann är den lycka som varar!

Önskar dig en trevlig måndag. Kramiz.

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.