Kennelträff med utställning.

Härmed bjuder jag in alla Lightschappare till att delta i vår kennelträff som går av stapeln lördagen den 12 september. Vi startar dagen med en utställning och sen åker vi hem till oss för korvgrillning och lite schappelek. Vi erbjuder också en liten snabbkurs i kantarellsök.

Var? Flygfältet i Eslöv med avslutning på Ljushem 3, Eslöv.
När: Lördagen den 12 september kl 9.00 för dig som vill delta i utställningen. Om du inte vill delta i utställningen är du välkommen när som under förmiddagen för att sen hänga på när vi beger oss tillbaka mot hemmet för lite käk och mys. Icke utställande hundar är välkomna in på området. Kontrollera dock vaccin!!!

 Själv kommer jag ställa ut LS Klinga och LS Stella.

Utställningen anordnas av Sydskånska kennelklubben och sista anmälan är i morgon!!!
http://www.skk.se/sv/SYDSKAKK/Utstallning/Eslov-Int/Nationell-hundutstallning--2015/

Vill du vara med på utställningen, anmäl dig snarast. Den kostar 450 kr, lite dyrt tycker jag, men det brukar vara en trevlig utställning. Vill du inte vara med på utställningen skulle jag bli superglad om du vill komma och heja på oss för att sen delta i vår kennelträff.

När du gjort din anmälan får du gärna skicka ett litet pm/mail/sms och berätta om ni kommer delta i utställningen eller bara kommer och hejar på oss samt deltar i kennelträffen. Behöver veta hur många människor ni är samt hundar samt om ni vill ha specialkorv, bröd o dyl.

Mail: bonizashundskola@gmail.com
SMS: 070-8922307

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.