Söndagsångest.

Usch, idag är ingen rolig dag. Dagen är fri från måsten men tanken gnager i huvudet om att det är dags att återgå till vardagen i morgon bitti. Den långa underbara ledigheten är nu till ända. Var tog hela 3 veckor vägen? Hur kunde det gå så fort?

Samtidigt som ångesten gnager i kroppen om att vardagen knackar på dörren ska det faktiskt bli skönt att återgå till det vanliga. Jobbet på skolan, hundkurs om onsdagskvällarna, träning av egna hundar, familjen, städning, matlagning... Äh, stoppar nog här...

Det ska bli kul att träffa mina arbetskamrater och underbart att återse mina kära elever. Härligt att åter få dra i pappren i mitt internationella projekt och kul att hålla lektioner. Jo, det blir bra att återgå till jobb.
Hundarna är för roliga! I går morse hade vi äntligen fått lite snö, vilket både dem och jag gillar. Jag väntade på valpköpare som skulle besöka oss samt Gandhi. Tog fram min systemkamera som jag inte använt på väldigt länge. Hundarna blev helt galna, systemkamera = rolig promenad. Hade jag ingen aning om att jag hade lärt dem :-) Här kommer lite av gårdagens bilder.

India

Frigg

Vårt fågelbord

Chia, mormor till India

Heidieh, mamma till India

Frigg

Stella, dotter till Heidieh.

Mor och dotter, Heidieh och India

Bästa lekplatsen, studsmattan.

Chia

Heidieh och Frigg

India och mormor Chia

India i lektagen

Frigg in action

Välkommen!

Stella hälsar på valpköparen.
DRÄKTIGHETSDAGBOK, dygn 34

Tog mått på Indias mage och även idag är det samma mått som för ett par dagar sedan. Men det är som det ska vara för från idag ska, enligt regelboken, magen börja växa. I början ökar den sakta men mot slutet går det fortare.

Idag har valparna uppnått 2% av sin totala födselvikt.

Igår lyckades jag få en fin bild på de blivande föräldrarna <3

Gandhi + India
Om ca 3 veckor sitter vi med ett härligt gäng valpisar. Åhhh vad jag längtar.

Dags att ta tag i dagen. Önskar dig en trevlig onsdag. Kramiz.

Kommentarer

Populära inlägg

Gick åt fanders.