Att skriva eller inte skriva.

Kanske ska jag göra så? Kanske ska jag inte skriva i min blogg? Kanske ska jag inte trycka på tangenterna överhuvudtaget denna söndag? Det är ju så lätt att mina fingrar snubblar och det blir ett ord som någon kan lägga in egen värdering i.


Jag ska nog inte heller lägga in några bilder för en bild kan man tolka hur man vill beroende på vad man vill se och vilket humör man är på. Letar man fel, hittar man fel.

Men jag hoppas att mina läsare är på gott humör idag så jag skriver på och jag lägger in bilder.

Vilken natt vi har haft. Har varit uppe ur sängen endast 3 gånger och då för att någon valp legat på långt avstånd från mammas spenar. De tar sig själv fram men för att jag snabbt skulle kunna somna om hjälpte jag till. Ingen magknip eller annat har det varit så det har varit lugnt och tyst i valplådan. Känner mig riktigt pigg och utvilad idag. Härligt.

3 dygn:


Mr GUL:
Vikt: 547 g, ökning 51 g, total ökning 141 g.
Mr Gul.
Mr BLÅ:
Vikt: 432 g, ökning 40 g, total ökning 122 g
Mr Blå.
Mr Rosa:
Vikt: 488 g, ökning 41 g, total ökning 132 g.
Mr Rosa
Mr LILA:
Vikt: 529 g, ökning 45 g, total ökning 142 g.
Mr Lila
Mr RÖD:
514 g, ökning 72 g, total ökning 182 g
Mr Röd
Fröken SVARTVIT:
Vikt: 486 g, ökning 64 g, total ökning 164 g
Fröken Svartvit
Fröken SVART:
421 g, ökning 58 g, total ökning 120 g
Fröken Svart.
Tog bilderna på egen hand precis och tyvärr saknar min arm någon cm för att få helt klara bilder. Ni får hålla tillgodo med dessa halvsuddiga så ska jag se om jag kan få till bättre under dagen, om tiden räcker till.

En liten film från morgonen bjuder jag också på. Att filmen är röd är pga ljuset från värmelampan.

Chianti och Gandhi!

Ja vi gjorde nytt parningsförsök mellan dessa 2 igår och nu är hon verkligen på hugget... men han!!! Han bryr sig inte alls om henne suck. Det blev så att Chianti fick följa med hem till Gandhi och så hoppas vi att dem får till det under den närmsta tiden. Kanske ska jag fixa lite Viagra till honom hihi... Nä, oj... nu slant fingrarna igen...
Trivs bra tillsammans.
De här två leker och busar och tycker om varandra. Håller tummarna för att dem får till det...

Nu ska frukosten plockas undan och jag ska ta en städning på ovanvåningen. I morgon är det dags för mig att gå till jobb och detta ger mina kära föräldrar jobb. När jag är iväg är dem hundvakter. Underbara hundvakter som har vanan inne och som jag kan lämna över valparna till med stor trygghet.

Ni kan följa Gandhi´s liv hos sin foderfamilj via mattes blogg: http://gandhithedog.blogg.se/

Önskar dig en trevlig söndag och håll nu tummarna för Gandhi och Chianti. Kramiz.

Kommentarer

Populära inlägg

Gick åt fanders.