Det GICK åt rätt håll.

Då var den där eländiga, hemska filterbädden alias Gropen fix och färdig. Jorden är utmämnad och det ser helt och snyggt ut på vår infart. Nu ska det bara planeras och planteras, lite ditt och datt och sen har huset fått en snygg framsida.

Till det kommer mattan till vår kursgård i Tygelsjö idag och till helgen ska den läggas ut. Jag har köpt en massa inredning som ska sättas på plats i helgen medan D och min kära pappa fixar golvet.

Ovanpå allt detta positivt lyckades min kära pappa fixa till vår telefonsladd igår så när jag kom hem igår kväll hade vi både hemtelefon och mitt älskade bredband fungerade. Jippiiii!!! Tack världens bästa pappa! Vad kan inte du och min kära man???

Det känns äntligen som om att vi går på rätt håll med allt. MEN och då verkligen men med stora bokstäver.

Skulle köra till min kurs i Lund igår och sätter mig i den fullpackade bilen. Vrider om nyckeln... bilen är DÖD! Vad i hela friden? Jag hade ju kört med den tidigare på dagen utan att märka något konstigt. Men den var verkligen död (jodå den är fulltankad!). Jag försökte om och om igen men den ville inte tända. Bara att packa om och ta min kära pappas bil istället. Nu sitter jag alltså här utan bil och jag är totalt beroende av bil denna och nästa vecka när jag vikarierar för dottern på hennes Djurtur (passning och promenad av hundar). Kan det vara mer typiskt? Varför just nu? Åhhhh, jag blir galen. Sånt här har jag varken ork eller tid till. Nu har vi precis grävt ner så himla mycket pengar under jord, nu ska vi alltså behöva reparera bilen också. Aldrig får man vara glad. Aldrig får man känna sig rik :-(

Nog med gnäll.

DRÄKTIGHETSRAPPORT - Heidieh, dygn 21

Föräldrarna - Heidieh t v och Casino.
Fy sjutton vad tiden går fort. Snart har hon gått halva tiden av dräktigheten!
Idag skapas musklerna. Ögonen har formats och blir pigmenterade. Utvecklingen av dem små parvlarna i Heidieh´s mage utvecklas med raketfart.

Dagens mått:
  • mage: 69 cm
  • midja: 61 cm

Bonizas Hundskola.

Igår var jag vikarie för Daniel på hundskolan. Jag höll hans Fortsättning 1 i Lund så han kunde få ordning på infarten. Det gick superbra. Vi gjorde en massa roliga övningar som att öka kreativiteten hos hundarna, öka kontakten och få dem att förstå att det är ok att bjuda på olika beteende. Vi tränade ingångar till vänster sida, sitt kvar/följ med beroende på förarens startfot, hälsa och hundmöte. När vi var klara kom en av deltagarna fram till mig och sa att det var mycket roliga övningar. Sånt gör en alltid så glad och motiverad till att fortsätta med det man håller på med.

En film från några månader tillbaka där kursdeltagarna för första gången får testa följsamhet under kommendering på en Fortsättning 1 i Lund. Det blev en hel del skratt här. Några av dessa deltagarna går fortfarande kvar på hundskolan och de blev inte avskräckta av denna "prova på" utan går nu och tränar i vår Tävlingsträningsgrupp.

Oj, klockan går. Snart blir jag hämtad för promenad med Djurturhundarna. På återhörande! Kramiz

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.