En underbar och fridfull helg.

Idag är det söndag och denna söndag fick vi otroligt lång sovmorgon. Vaknade vid 9 av att min mobil pep till. Fram till dess hade jag inte hört ett enda ljud från varkens valparna eller de vuxna hundarna. Alla i huset sov tydligen i godan ro. Detta tillhör inte vanligheterna då valparna tycker att huset ska stiga upp tillsammans med solen.
Katla ligger och myser i min famn.
Att stiga upp vid 9 en helgmorgon när man har valpar är som sagt väldigt ovanligt, i alla fall i detta huset. I går var det till att stiga upp kl 7 och 2 timmars mer sömn gör mycket på sig. I dag känner jag mig riktigt pigg och glad. Eller egentligen blev det nog inte fler timmars sömn om jag tänker efter. Gick ju inte och la oss förrän kl 01.30 ca pga gårdagskvällens stora händelse.

www.aftonbladet.se
Just det, vi gick ju och vann hem hela Eurovisionen. Jag somnade gott på soffan under omröstningen men vaknade precis lagom i tid för att se och höra Måns glädjevrål. Wow!!! Grattis Sverige och Måns.

Det var en stor dag igår på ett annat sätt. Lightschaps Á (Aklejorna) fyllde 1 år! Stort grattis till alla Alize/Miloubarnen på er stora dag. GRATTIS <3 <3 <3 i efterskott.
Börjar med ett stort grattis till vår egen underbara hund, Lightschaps À Milk and Honey (Freia). Hon bor på foder hos Sandra i Svedala.
Grattis Oskar

Grattis Hobbe
Grattis Charlie
Fina Titus. Fick sms igår, har inte sett honom sen han flyttade. Så glad för denna bild <3 Grattis Titus.
Fina Stella som bor i Gävle. Grattis Stella
I dag är det som sagt söndag och denna lediga dag ska jag tillbringa med att sortera tvätt och gosa med valparna. Nu springer tiden iväg, om ynka 5 dagar börjar den hemska utflyttningen. Åhhh vad jag vill ha dessa godingar kvar hos mig för ever. Kan man ge dem "sluta växa-piller"???
Calisto/Calle.

Calisto/Calle
Chaplin

Chaplin
Harry

Harry
Katla

Katla
Lady

Lady

Laia

Laia

Naga

Naga
Mina kära lärlingar fick i uppdrag att ta "ståfoto" på valparna i onsdags. Här är resultatet. Dem hade också tagit lite andra bilder bl a denna fina på mamma India och valparna. Jo, hon tillåter fortfarande att de diar titt som tätt suck.
Världens underbaraste, snällaste och bästa mamma <3
Idag ser det ut till att bli fint väder så det blir till att tillbringa dagen utomhus. Trimbordet ska fram för på fredag kommer min norska vän och gud nåde mig om inte hundarna är i fint skick :-) Oj oj oj, här ska det kammas så det står härliga till. Tur mina lärlingar gjorde förarbetet i onsdags :-)
Denna hund (India) älskar trimbordet och allt som ska göras där.
Avslutar med en liten film där Bonzo berättar vilka regler som gäller kring en matskål och ätande hund. Denna underbara Bonzo som tyvärr går mer och mer mot tidens slut. Vad gör vi utan honom och hans ovärderliga kunskap?

En av Sveriges mest kända hund med ett ord ! Tålamod ! Bonzo
Posted by Daniel Ottosson on den 23 maj 2015
Men vi har även denna underbara damen med en ängels tålamod, Excerno Cocheta Does "Chia". Se och njut.


Gammelmormor är snällast i världen excerno coachetadoes"Chia"
Posted by Daniel Ottosson on den 21 maj 2015

Lite andra bilder som är tagna under den gångna veckan.

En film från torsdagens valp/fortsättningskurs som jag höll i Pildammsparken, Malmö. Här tränar vi följsamhet under hundmöte.


Posted by Monica Ottosson on den 21 maj 2015

Mina så duktiga deltagare.
Min vackra LS Stella som nu är mitt inne i könsmognaden och spökåldern, 8 månader.
Så här sover jag om nätterna. Katten Gustav och Chia.
Vårt promenadstråk.
Nä, nu får det räcka för idag. Önskar dig en trevlig söndag. Kramiz.

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.