Familjen Radio!

En något nervös man kom hem från sitt jobb igår eftermiddag. Det hade ringt en person på hans telefon och lämnat ett meddelande. Denna person bjöd in honom till Radio Malmöhus för att prata om hundar och Kantareller.
Fd kursdeltagare.
Daniel och Heidieh hrmmm tränar kantarellsök :-)
Torsdagen den 30 juli klockan 9.00 är det åter dags att ratta in radion till P4 Radio Malmöhus.
Helsingborg 103,2 MHz ● Hörby 89,5 MHz ● Malmö 102,0 MHz ● Trelleborg 103,7 MHz ● Ystad 103,0 MHz
Om du inte kan lyssna då kan du alltid lyssna i efterhand på webbradion http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/587771?programid=3367

Är du intresserad av att lära din hund söka kantareller? Gå in på Bonizas hundskola och gör en anmälan. Vi kommer lägga in information om höstens kantarellkurser inom kort.

Idag är rena "utlämningsdagen". Inom kort ska jag åka till Everöd för att lämna Klinga till en vän och hennes lilla hund för passning under tiden vi är i Tyskland. Därefter ska jag till Eslöv för att lämna India till ännu en vän och deras stora hund. I morgon är det åter dags för "utlämning" liksom på torsdag. Kvar hemma blir bara dräktiga Frigg, gamla Bonzo och tanten Chia.
Tanten Chia ja, vår ålderdam, tanten som startade igång Lightschaps kennel, uppfödning av rasen Schapendoes, som fyller 9 år i år. Denna underbart roliga tant som kan roa oss en hel kväll. Igår kväll åt vi grillade revben vid tv och Chia tyckte det luktade helt ljuvligt. Hon gjorde allt hon kunde och lite till. Plötsligt satt mannen där utan strumpor för dem drog hon av och apporterade sen till honom :-) Man kan inte annat än att älska henne och hennes underbara påhitt.
Fina Chia. Denna underbara tavla finns på mängder med saker hos Bamses Bollar.
Oj tiden rusar på. Nu måste jag sluta och fixa till hundarna innan jag ger mig iväg. På återhörande. Kramiz.

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.