Tiden går fort när man har roligt.

 God eftermiddag från ett snöigt Skåne. Full storm i helgen och idag faller det massor av små vita dunbollar från himlen, mysigt och vackert. Det är kallt, bara +1 grad men med mycket svag vind. "Mina" små vildfåglar hade ingen mat så jag fick bege mig mot stan för att inhandla och fylla på till de små frusna. Nu ser de glada och nöjda ut.


Tiden går fort när man har roligt och roligt har vi tillsammans med vårt härliga hundgäng och de nu 6 veckor gamla valparna. Var i hela friden har dessa veckorna tagit vägen? Vi har bara 2 ynka veckor kvar att njuta av detta roliga, otroligt kelna och så nyfikna valpgänget. Som jag kommer sakna dem <3 Nyfikenheten är otroligt stor och de visar inga rädslor oavsett vad vi "utsätter" dem för. Häromdagen var de för första gången ute på vår "framsida". 




Igår var de en liten stund i vår stora hundgård med tillhörande hundbo tillsammans med Nala och vårt hundgäng. Efter ca 1 timme tyckte jag att det nog var för kallt, öppnade dörren och släppte in alla hundarna. Valparna kikade upp på mig med ett öga och vägrade lämna den goa bädden, jag fick bära in dem. Där var det minsann ingen som frös för de var så varma o goa. Idag tycker jag det är för kallt då de blir blöta när de är utomhus. Idag får de vara på vår innergård och busa och sen vila inomhus i köket. Det spelar nog ingen roll var de är, bara de får vara utomhus.

Jag, Stella, Klinga och Daiki tog en härlig skogspromenad (Kråkeborundan) tillsammans med valparnas pappa Hasse och hans trevliga matte under måndagsförmiddagen. Det blev en härlig timme med ca 6000 steg, underbart väder och gott sällskap.

Ett förväntansfullt hundgäng i väntan på Hasse

Hasse och Stella


Hasse, Klinga och Stella

Fina fina Hasse

Det var ett gäng trötta och nöjda hundar igår eftermiddag. Frigg ville absolut inte följa med och Nala fick stanna hemma med sina valpar.

Idag har varit en lugn dag med mycket valp. Det har blivit vägning, kloklippning och massor av bus, lek och mys. Kameran har fått vara aktiv.
Jag och Lennart myser

Bus i leksakslådan

Ella och Vittna

Kolla in den härliga ögonfärgen som valparna har förutom Ella. De kommer få bärnstensfärgade ögon som vuxna.

En mycket glad Vinja :-)

Vinja vill också delta i leken


Nyfikna Lennart testar rutchkanan

Alla sätt att dia på är bra.

Eftermiddagsmys med mamma

Vilka spännande färger Ella har.
Den kommande helgen är lugn men nästa helg är det full rulle. Då blir det valpbeskrivning på fredagen och besiktning mm på lördagen. Söndagen ska alla valppakt packas mm och måndag den 14 lämnar Nala och hela valpgänget oss, en sorgens och glädjens dag.

Dags att ta tag i lite måsten. Önskar dig en trevlig tisdag. Kramiz


Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.