På resande fot.

Godmorgon.
Idag tillbringar jag och D i bilen. Vi ska mot Göteborg för att hämta hem fina Bosse till Alize. Denna makalösa Alize... Överraskningarnas hund. Från att inte löpa till fullt löp över en natt. När vi ändå kör på kommer man i höglöp efter bara 2 dagar. Nej jag vet att det inte är möjligt men igår började hon vika svansen rejält åt sidan bara man tittar på henne. Jag vågar inte chansa och därför åker vi och hämtar honom idag. Förmodligen var det ett avbrutet löp förra gången o då kan tiken tydligen börja höglöpa direkt när löpet startar igen någon/några månad efter.

Det får bli lite blogg ikväll om jag orkar efter den långa bilresan. Dock vill jag berätta att valparna inte är hemma själv medan vi är på resande fot. Nej, dottern Sara med sambo är valpvakt hemma hos oss. När hon sen åker hem i kväll följer Bosse med henne hem. Han ska bo där under vistelsen hos oss för att han inte ska bli stressad. Svårt att varva ner om man är hane och bor tillsammans med löptiken man ska para. Vi kommer träffas varje dag för parningsförsök eftersom jag faktiskt inte riktigt vet när Alize är redo. Det kommer när det kommer, denna gången ska vi i alla fall inte misslyckas.

Igår var en aktiv dag. Hela dagen bestod av besök. Först kom cicci för att träffa sin chianti och äta frukost tillsammans med mig. Sen kom fam Axberg för att välja ut sin hane och slutligen kom Matilda för att besöka sin fina hane, Leo. Jag var ganska trött när det var kväll men det var en mycket trevlig dag. Tid för att blogga fanns dock inte.

Ikväll kommer också en familj för att välja ut sin hane. Därefter vet jag vilka 2 pojkar som finns att tinga (2 lediga pga avbokning). Det är två underbara pojkar som söker ett härligt och kärleksfullt hem.

Nu ska jag hålla D sällskap i bilen. Ha en trevlig lördag. Kramiz.

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.