Dagens utvalda!


Lightchaps kennel

25 feb 2014
http://www.lightschaps.se/
Idag har turen att presenteras som Dagens N.nu Hemsida kommit till www.lightschaps.se. Denna hemsida välkomnar sina besökare med ursöta bilder på Schapendoevalpar och handlar förstås om Lightschaps kennel som föder upp just sådana. Här kan man frossa i söta hundar och läsa om såväl tidigare som inplanerade valpkullar. En mysig blogg finns också att läsa!
Gilla hemsidan på Facebook:

Det första jag ser när jag öppnar min mailbox i morse är en länk till ovanstånde! Kan dagen börja bättre? Tror det blir till att öppna champagnen som har legat väldigt länge på kylning i kylskåpet ikväll :-) Det här var riktigt glädjande!

Igår blev en dag som föll helt ifrån min planering. Jag skulle ägna mig åt lite jobb och sen städa av  huset men det blev bara jobb och jobb i massor. Efter lite överåläggande med mina kolleger på hundskolan beslutade vi oss för att ändra i hur vi startar upp våra kurser. Som det är nu så startar alla kurser samtidigt men jag har länge tyckt att det är ganska dumt då vi hela tiden får plocka in folk som inte kan vänta till nästa kursstart. Om man har löpande starter så finns det ju alltid någon passande kurs att hoppa på vid passande tidpunkt. Sagt och gjort och ett gigantiskt arbete startade för mig :-) Alla kurser skulle ändras på hemsidan och alla anmälningsformulär fick ändras. Det tog tid men jag hann blev klar under gårdagen. Nu testar vi detta ett tag och ser hur det fungerar. Kursen kör igång när det kommit in tillräckligt med anmälningar. Jag tror faktiskt att det är här blir superbra! Idag blir det lite bokföringsarbetet men sen får det räcka med "hundskolejobb" tills det är dags för kvällens underbara Fortsättning Avancerad i Lund. 

När D kom hem från jobb tog vi på oss varma kläder och packade in alla hundarna i bilen. Vi for mot skogen för en liten tur innan sonen skulle hämtas. Det var ett glatt och lyckligt gäng som for fram över stock och sten och som tog sig ett vårbad mellan varven.





 Har fler bilder men det är något väldigt märkligt med mitt bredband idag. Ingenting fungerar och det har tagit ca 30 min för att få upp de här få bilderna. Jag ger upp och ni får hålla tillgodo med dessa som visar på en väldigt härlig skogsdag i gårdagens vårsol. Efter denna rundan kopplade jag India och vi promenerade hem från Stehag vilket är en tur på ca 8 km. Idag sitter jag här med träningsvärk :-) gott.

Nu har jag lite att fixa. På återhörande! Kramiz

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.