Förvirrad.

Igår var en märklig dag. I mitt huvud fanns det en massa valpbesök inbokat, från förmiddag till kväll. Vet inte var jag fått det ifrån för i kalendern fanns det bara ett enda besök inbokat och det på senare eftermiddag, men jag var säker på att det var många som skickat sms med frågan om att få göra besök.
Började gårdagen med en ganska sen frukost. Redan vid 6.30 väckte Klinga valparna och ett herrans liv startade. Jag gick ner och och släppte ut Klinga, Sauron och India i hundgården samt gav valparna mat. Kröp sen åter ner under täcket med förhoppning om att få sova några timmar till. MEN Klinga och Sauron skulle absolut inte vara i hundgården (Klinga har lärt sig av Alize hur man tar sig ut på alla sätt och vis). Valparna var inte ett dugg intresserade av någon mat, de skulle bara ut ur hundrummet. På något märkligt sätt lyckades jag ändå somna om och vaknade av ett pling i mobilen kl 10. D hade gått upp för längesedan eftersom han inte lyckats sova vidare.

Vi åt frukost i lugn och ro och under tiden redigerade jag fredagens bilder. Det togs ca 300 bilder i fredags men det var kanske bara 100 som var något att ha. Det är en himla tur att man numera fotograferar med en digitalkamera, annars hade jag varit mer än utfattig med tanke på alla foto jag tar så gott som dagligen. I dag ska kameran åter få jobba då vi har avslutning för hundskolan på fina Storegård Hundpark. www.storegard.se Har du inte varit där rekommenderar jag att du och hunden tar en dag där. Ligger i Fjelie, strax utanför Lund i Skåne.

Tillbaka till lördagen som skulle vara full av besök. När jag ätit frukost och redigerat alla bilderna började jag städa i väntan på första besöket. Hade ingen koll alls på vilka tider vi hade bestämt. Jag städade och städade och jag fick hela nedervåningen städad riktigt ordentlig. När klockan var ca 14 hade det fortfarande inte dykt upp något besök. Så märkligt... Vid 16-tiden dök första besöket upp och tydligen var det enda inbokade besök under gårdagen :-) De andra besöken var bara "hjärnspöken". Det blev alltså en väldigt konstig lördag :-)

Det blev lite tid över till filmning;





Och fotografering;

Jag med en liten valpis från vardera kull.
Den valp som var mest högljud igår var Anemone Zack. Han tjöt för han ville ut ur hundrummet och han tjöt för att han inte ville vara ute medan jag städade, trots att alla andra valparna var tillsammans med honom och sov lugnt och fridfullt. Till slut gav jag efter och tog ut honom till de andra hundarna på andra sidan huset. Där blev han väldigt nöjd och fann bästa sovplatsen.

På kvällen rörde vi ihop en snabb middag och det blev faktiskt väldigt gott.
Den så aktiva lördagen blev alltså till slut en väldigt lugn familjelördag :-) Över till fredagens bilder.

Vilda















Klinga, 8 månader 12 juli.

LS Lillium "Davii", dotter till Alize och Bosse (se nedan).

India matar fortfarande så gärna (taget genom plastfönster)

India med son/dotter.





Syskonen Klinga och Sauron.

















På kvällen kom dottern Sara med sambo Tobias och deras "passehund" Albus. En stor brun och supersnäll Labrador på 1 år. För honom var det lyckan att vara här..






Han fick snabbt lära sig att hålla sig på mattan av de två damerna!




Han hittade en pytteliten pöl här!
 Under tiden som Albus och Sauron lekte tog Klinga sig en frivillig runda på agilityhindren.





India stod och höll koll på leken medan Sara myste med Freia.


Då var frukosttiden slut och det är dags att börja planera kursdagen. Avslutar med en fin bild på Evve som är pappa till Sipporna samt Bosse som är pappa till Klinga och Lillium-kullen. I dag tävlar Bosse om Best in Show i Borås. Jag håller tummarna för honom!

Fina Evve.

Fina Bosse.
Önskar dig en trevlig söndag. Kramiz

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.