Flytten har gått.

Här sitter en människa som är totalt utmattad. Denna morgon vaknar jag med sömnsvullna ögon, en rosslig hals, förkylningsplider i munnen, magont, ångest och allt annat illa man kan vakna med. Jag är så trött och så "utarbetad". Hur man nu kan vara utarbetad när man inte arbetar förstår jag inte men samtidigt funderar jag på vad som är arbete. Visst är uppfödning av 14 valpar samtidigt som man SKA socialisera och träna familjens övriga 5 hundar och en och annan "passehund" ett arbete? Till det lägger vi till bokskriveriet, vara social, sköta arbetet med hundskolan, vara mamma och en underbar fru. Vi lägger också till att mannen fortfarande arbetar och längtar ihjäl sig efter sina stundande 4 veckors semester och den semester jag inte ska ha då jag håller kurser hela sommaren. Nä, idag är jag inte mycket till människa!

Färdiggnällt! Idag är ännu en flyttdag för Sipporna. Idag är det Vildas tur att lämna tryggheten hos mamma, sina syskon och min fina hundflock. I dag packar hon flyttväskan och flyttar till familjen Espersson i Södra Sandby. Flyttlasset går kl 10.30. Nu i skrivande stund ska jag avbryta för att ge henne ett välbehövligt bad och plocka fram flyttväskan.

Fotograf: Jessika Öberg. (bild ej red.)
Igår var det stora flyttdagen. Då lämnade Zack, Enzo, Ticka och Fröya oss för att flytta hem till sina nya familjer. Det var en sorgens dag för mig och glädjens dag för deras nya fina familjer.

Fröya flyttar till husse med söner i Norge

Ticka flyttar med familjen Andersson till Svedala
Enzo flyttar med familjen Håkansson till Lund
Jag, mitt nöt, glömde helt bort att ta foto på Zack med familj innan han lämnade oss. Så himla retligt men jag hoppas matte snarast möjligt kan fixa en bild och skicka till mig.

Nu kommer Vildas familj så paus....

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.