Värdelös och i flyttagen.

Jag är en värdelös bloggare för tillfället. Det har aldrig varit så här få inlägg i min blogg som nu under alla de år som jag bloggat om mitt liv, mina hundar, min uppfödning och min hundskola.  Det måste vara helt värdelöst att vara följare till min blogg för tillfället. De få gånger jag gör ett inlägg är det bara rappakalja och lite bilder, texten är stressad och oftast är den oredigerad. Det finns inte tid! Bara att konstatera att min tid vid datorn är knapp för tillfället. Jag som brukar lägga ca 1 timme på att blogga på morgonen, tillsammans med min frukost i lugn och ro, bloggar numera på ca 10 min samtidigt som jag slänger i mig en kopp kaffe och en macka. Så här har de senaste 2 veckorna varit. All tid går åt till att hålla hemmet så rent det nu går med 14 x 4 tassar som springer omkring samt att aktivera och stimulera de små´s utveckling. De vuxna hundarna har också fått stå tillbaka och tycker just nu inte alls om sin stressade matte. De tycker jag är skittråkig och håller sig helst på avstånd från mig. Trisst men det är så det blir när man inte har tid för träning mm. Vi har dock en bra relation så den är snart reparerad så fort valparna har flyttat. Då ska jag och mina hundar ut på utflykter, lååååånga promenader, träna på agilitybanan, träna, träna och träna.
Lightschaps Anemone ...

Flytt ja. Igår var det ännu en flytt för Sipporna och det var goa Vilda som flyttade till sin familj i Södra Sandby. När familjen kom mötte hon dem med viftande svans (Vilda viftar alltid på svansen och har nog gjort det sen hon föddes tror jag).

Familjen Espersson.


Nu finns det bara en Sippa kvar i mitt hem och det är goa Sot som är en av de kärleksfullaste valpar jag någonsin mött. Hon bara älskar människor och speciellt mig. När jag kommer fram till valparna möter hon alltid upp med viftande svans och en blick full av kärlek. I morgon flyttar denna goding till Husse och Matte i Malmö.

Sot.
På fredag är det dags för nästa flyttlass! Då är det Aklejorna som ska lämna mitt hem. På fredag åker 4 av de 8 och sen flyttar de en och en under kommande vecka.

Nu fick jag besök och får här pausa bloggandet...

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.