Det var det.

Tänk vad dagar som kan gå så sakta kan ibland gå så fort. Dessa 3 semesterdagar som vi sett så fram emot tog slut nästan innan de började, i alla fall kändes det så. Vi har haft så mysigt och så trevligt dessa dagarna i Göteborg. Vi har lekt och vi har umgåtts dagarna i ända. Jag känner mig så nöjd och nu har jag laddat batterierna vilket verkligen är i behov för hösten som kommer.

Nu sitter vi i bilen och är på väg hem. Känns tråkigt att lämna semestern men det jobbiga var att lämna Sabina och Sebastian. Det var med tårar i ögonen jag gav dem en hejdå kram. Det är lika jobbigt varje gång suck. Jobbigt att ha barnen 60 mil bort. 
 

Nu får vi se när vi träffas nästa gång. Jag kommer i alla fall leva ett tag på desa dagar. 

Nu blir det massor av jobb för min älskade hundskola, Bonizas Hundskola. Startar ikväll med en valpkurs i Lund. På Lördag och söndag ska jag och Daniel vara på Grizzly Zoo i Lund för att representera hundskolan samt låta besökande hundar testa på Kantarellsök, tävlingslydnad och klickerträning. Vi kommer finnas på plats mellan kl 12.00-15.00 så jag hoppas vi får många besök. Idag blev vi också tillfrågade om att representera hundskolan på hundens dag den 27 sept. Vi kommer då finnas på Arken Zoo i Eslöv. Om det finns möjlighet kommer vi också finnas på Stora utställningen i Eslöv. Vi får se hur det går med den saken men jobbet börjar direkt vi kommer tillbaka hem. Mail ska besvaras och kl 18 kör jag alltså igång en ny omgång valpkurs.

Nu ska jag hem och checka av hur det är med den gravida Heidieh för det är ju klart att hon är gravid ;-) Jo, jag längtar hem till mina fina hundar.
Nu är vi snart hemma så det får räcka med bloggandet för denna stunden. Önskar dig en trevlig Torsdag. Kramiz

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.