This is the end.

Jag vill inte! Denna morgon är känslan riktigt verklig. This is the end - detta är slutet! Idag är sista dag på Daniels semester och Adams underbara sommarlov. I dag är sista dagen på sommaren liksom. I dag är sista "ätardagen", sista "dricka gottdagen". I morgon går vi verkligen in i vardagen, den så för mig (i tanken) jobbiga vardagen.
Mysmorgon med India
Dock fick jag en mysmorgon med mina underbara hundar. Klinga, India och Frigg har sovit i vårt sovrum i natt då vi är hundvakt och vi vill inte ha dem alla tillsammans utan uppsyn. Jag kan inte förstå hur man kan sova med många hundar i sovrummet. En är ok men inte fler. De tar sån otroligt plats i sängen, de vänder sig, byter plats, dricker, pussas och sover en liten stund där emellan. Dessutom har jag haft katten Gustav i sängen och han ska ligga ovanpå mig och han är så varm. Nä, det har inte blivit många timmars sömn denna natt. Till detta har då ångesten besökt mig för att det är jobbe/skoldag i morgon. JAG VILL INTE! Undrar hur min kära man känner sig... sonen sa i alla fall att det var ok att börja skolan i morgon för första veckan är alltid rolig. Skönt att han tänker så.
Instruktör Cicci

Idag blir det ännu en dag för mig och några av våra hundar på Grizzly Zoo, Nova Lund. Vem av hundarna som ska följa med mig dit har jag inte bestämt mig för. Tror det blir Klinga och India idag då India hade tråkdag igår. Det var en hel del folk som besökt oss och testade på vår Kantarellsöksbana. Vet inte i skrivande stund om Daniel och sökbanan kommer vara med oss idag. Det hänger på om vi kommer få hjälp med att gräva det där eländiga, eviga hålet till filterbädden idag eller inte. Jag tror det blir mycket besök idag så jag hoppas att han kan vara med och att vi tar filterbädden nästa helg. Vi får se, jag kommer i alla fall finnas på plats.

Dräktighetsrapport - Heidieh dygn 11

Här är en mycket fin rapport över vad som händer i Heidieh´s mage just nu http://www.ethelreds.webdon.nu/draktighetiordochbild.html

Just nu är de befruktade äggen på väg in till livmodern och nu är Heidieh´s löp helt över. Om hon inte är dräktig ska vulvan nu återtagit sin naturliga form men till min glädje är Heidieh´s vulva fortfarande stor och svullen, vilket den kommer vara under hela dräktigheten.

Hon vägrar totalt att leka med någon av flockens hundar och hon blev t om riktigt arg på India häromkvällen när India försökte få igång henne på en lekstund. Detta har aldrig hänt förrut. Hon vill inte heller springa runt när vi är ute utan rör sig väldigt "värdigt". Är inte hon dräktig så vet jag inte...
H med sin förra valpkull, Solrosorna som var hela 12 stycken.
Just nu är Heidieh hemma hos mina föräldrar då det är väldigt mycket här denna helgen och att vi är hundvakt. Det är viktigt att allt är lugn och ro kring Heidieh nu så därför valde vi detta. Där har hon det så bra så :-)
Heidieh´s favoritsysselsättning, sitta i ett knä och mysa.
En del tikar tappar aptiten i början av dräktigheten och Heidieh tillhörde denna skaran vid sina 2 tidigare dräktigheter. Hon har sållat sig till skaran även denna veckan så här är ytterligare ett tecken.

Det var nog bra fart i Casino :-) Det var inte luft i pumpen hihi...

Nu är det dags att ta tag i dagsverket. Önskar dig en trevlig söndag och jag hoppas vi ses på Grizzly Zoo, Nova Lund idag mellan kl 12.00-15.00 då jag finns på plats. Kramiz

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.