Utkastad

Igår hände det som är en av mina stora fasor, jag blev utkastad ur cyberrymden. Grävskopan fick plötsligt tag om telefonkabeln som Televerket en gång i tiden grävt ner så djupt som hela ca 20 cm i marken. Kabeln gick inte mitt av men något hände då telefonen dog och med den dog också mitt internet :-( Detta är fruktansvärt hemskt... eller det är nu man ska passa på att få annat gjort i huset som att städa och tvätta, träna hundar mm? Nej, det är inte läge för det för jag har allt för mycket att göra. Jag får använda min mobiltelefon och surfa genom men eftersom jag nu flyttat in i vardagsrummet har jag inte bästa uppkoppling på den. Idag blir det inte många bilder i denna bloggen eftersom jag då hade fått vänta 1/2 dag innan jag kunde skriva vidare. Text går an men bilder tar så lång tid att ladda upp. Det är anmält till något företag men det går inte att finna på deras hemsida hur lång tid det tar innan de kommer ut. Skulle göras via en app till mobilen. Dagens IT-värld suck. Undrar hur mycket en sån här felsökning och ev reperation kostar. Någon som vet?

www.evedalscamping.com

Igår var jag flitig och bokade en stuga på Evedals Camping i Växjö under tiden 31/10-2/11. Det är utställning i Växjö under denna tiden och det brukar vara en väldigt trevlig utställning. Sista datum för anmälan via internet är 30/9 kl 12.00. Du hittar info om utställningen här. Hoppas få träffa på många LS-hundar denna lördag då det är vår tur, grupp 1, att ställa ut. Domare är en tysk herre vid namn Jochen H Eberhardt. Jag kommer ställa ut Klinga och Frigg. Skulle också vilja ställa ut India men hennes päls är fortfarande förfärlig efter valpningen. Lär dröja innan den växer ut till normal längd och tjocklek igen.

DRÄKTIGHETSRAPPORT - Heidieh, dygn 20.

Idag skapas hjärnanlaget, nosålan och huvudplattan. Nu börjar man kunna skönja konturer av vad som ska bli kropp, hals, huvud och svans. Livmodern är lindrigt förstorad och fosterblåsorna är tydligt åtskilda från varandra.

 Heidieh börjar uppföra sig mer och mer "värdig" på promenaderna. Hon lunkar fram i sakta mak och har 100% kontroll på var jag befinner mig för tänk om jag skulle plocka upp en liten godbit ur en ficka! Inne blir hon tiggigare och tiggigare och kött från matbordet står allra högst upp på hennes lista. I morgon bitti tänker jag börja mäta henne om midja och mage. Nu börjar det hända saker där, tror jag. Kontrollerade spenarna igår och nu är alla tydligt upphöjda och antagit en lite mer rosa färg. Jag är nu 100% säker på att hon är dräktig!

Tro det eller ej men ikväll tar vi det sista spadtaget på vårt, vad vi trodde, evighetsprojekt. Nu är filterbädden till avloppet helt klar och idag ska marken bara jämnas till. Sista projekt återstår dock, beställa hem singel så det blir en enhetlig infart till huset. Vi är så glada och så nöjda! Vi är också så tacksamma för all hjälp vi har fått med detta bygge.

Nu väntar lite jobb och i eftermiddag får jag stänga datorn och ta ett tag i huset istället. Ikväll är det åter dags för mig och India att träna lite tävlingslydnad medan Daniel håller fortsättningskurs, eller så tar jag hans kurs och han fixar med det sista på filterbädden. Vi får se. Önskar dig en trevlig tisdag. kramiz.

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.