Ny vecka och snart är vi i hamn!

Godmorgon kära läsare!
Tänk vad tiden går fort. Idag är det hela 54 dagar sedan vi parade Heidieh och Casino för första gången. 54 dagar!!! När vi stod där och tittade på dessa 2 helt underbara hundar kände jag att det är ju evigheter tills vi får se deras avkommer. Nu, så här helt plötsligt, lär jag få se och känna på dem vilken dag som helst. Var har 54 dagar tagit vägen?


Hon är stor som ett hus! Har fått en riktigt rund mysig mage. Men nu börjar det ske en förändring. Dagens mått visar att hon är 4 cm smalare om midjan vid samma dygn än hon var när hon fick sina 12 solrosor. Däremot är hon 1 cm större om magen. Nu kan det vara så att hon var mer matglad den gången än vad hon är nu för det är fortfarande ett rent helsike att få i henne mat. Det är handmatning som gäller, 4 gånger/dygn. Nu har jag bytt foder och detta gick ner med god aptit igår kväll.

Dagens mått, dygn 54:

  • mage: 83 cm (ökat 13 cm)
  • midja: 80 cm (ökat 19 cm)


Hur många som bor där inne vet jag inte men jag är säker på att det i alla fall är fler än dem 6 vi räknade till på ultraljudet.

Heidieh fick sin första valpkull med 8 stycken (India) på dygn 56. Sina 12 solrosor fick hon på dygn 61. Det innebär att vi närmar oss förlossningtid med stormsteg. Fr o m torsdag kan valparna vilja se dagens ljus. Blir en nervös arbetsdag på torsdag på Realgymnasiet. Daniel är ledig om torsdagarna när jag jobbar framöver men även om hon inte visat något tecken när det är dags att ge mig iväg mot skolan kommer jag vara supernervös och hoppa högt varje gång telefonen plingar. Har hon visat tecken stannar jag så klart hemma och vi tar igen den lektionen en annan dag.

Nu hinner jag inte skriva mer. Har lite jobb att göra innan jag måste bege mig mot Malmö. Önskar dig en trevlig måndag. Kramiz

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.