Tändstickor

Tror jag får leta i gömmerna efter några sådana här.
Tyvärr är det ganska ovanligt att vi har tändstickor hemma då vi inte röker och vi använder alltid såna där gaständare. Tandpetare har vi men dem är nog lite för vassa. Tändstickor är i stort behov denna morgon då mina ögonlock är så fruktansvärt tunga. Jag kan knappt hålla ögonen öppna. Jag är så fruktansvärt trött och inga uppiggande ägg fick jag heller till frukost. Kaffet är starkt och gott men det gör inte sitt utan sina tillhörande löskokta ägg. Näää det här är ingen god morgon :-( Det här är en trött och ägglös morgon.

Vädret gör ju inte saken bättre. Det är grått och mulet och det duggregnar. Men vad bryr dem nyfikna valparna sig om det när det finns en hel trädgård att upptäcka? Nu börjar det bli dags för att ta ut dem på nya äventyr varje dag. En liten ny bit av trädgården ska öppnas upp och till helgen ska dem få följa med ut i skogen en liten sväng. Valparnas inlärningsfönster står nu vidöppet och nyfikenheten för nyheter är otroligt stor. Nu börjar en viktig tid för mig som uppfödare. Det är nu jag sätter deras ryggsäck på ryggen och ser till att den blir vattentät. I denna ryggsäck häller jag i lite grundliga erfarenheter för att göra en stabil botten. Resten av ryggsäckens volym fyller sen valpköparen när denna hämtat sin valp och


Dem är så busiga och så mysiga. Otroligt kelna och tigger verkligen om att få komma upp i famnen och bli burna. Jag går nästan ständigt omkring med en valp på armen.

Fina Kiara som ville ha lite mys i morse.
Nu ringde en vän och bjöd ut mig på en skogstur. Tänkte först säga nej för jag måste städa men vad sjutton... ingen tar skiten ifrån mig! Jag åker med på skogsturen!

Önskar dig en trevlig fredag. Kramiz


Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.