Var finns du?

Det blev inte som jag hade tänkt mig. Lilla fina Kiara kommer inte flytta till familjen i Borås då dem till slut kom fram till att tiden var fel pga sorg och resor. Lilla Kiara söker nu åter igen en familj att flytta till när hon är 8 veckor gammal (3 december). Jag måste släppa henne ifrån mig även om det lär bli svårt. Jag har bestämt att Stella ska stanna och så ska det förbli men om sanningen ska fram så är det Kiara som står mig varmast om hjärtat. Hon är först fram och hälsar på mig med en glatt viftande svans så fort jag kommer in till dem i köket. Hon klättrar först upp i mitt knä så fort jag sätter mig ner. Om hon hade fått hade hon ständigt legat på min arm och åkt med mig vart jag än går. Hon är den mest kelsjuka valpen i kullen. Hennes blick när hon tittar på mig ska vi inte tala om...

Jag la ut en annons på blocket igår och jag lägger även ut den här.

Kiaras fina föräldrar:
Mamma: Lightschaps Heidieh        http://www.stamdoes.nl/details.php?id=4593
Pappa: Chappers Casino Boogie   http://www.stamdoes.nl/details.php?id=6464

Båda föräldrar är höftledsröntgade med A och B som resultat samt AD=0 (ua).
Båda är ögonlysta med UA före parningen.

Kiara och hennes 8 syskon har kommit till världen under en helt naturlig parning. Jag är helt emot allt vad tvångsparning heter då det är fel mot både tik och hane och oftast ger sjuka avkommor. Usch och tvi!

Jag stöttar Heidieh då hon tyckte att man kan väl ligga ner under hägningen?
Kiara kostar 12500 kr precis som sina underbara syskon.
Vid flytten är hon Valpbeskriven av godkänd beskrivare, veterinärbesiktigad, vaccinerad, chipmärkt, har dolda felförsäkring som gäller i 3 år. Vid flytt får hon med sig ett valppaket innehållande foder mm samt en gedigen valpköparbok, en filtbit med doft av mamma och syskon.

Kanske känner du någon som skulle kunna ge Kiara just det där speciella hemmet som jag söker för denna underbara tjej?

Solen! Var är solen? Vilken dag ska valparna slippa känna regnstänk på kropparna när dem är ute i sin älskade trädgård. När ska dem få känna solens värmande strålar? Det är helt otroligt att det har varit sånt här väder varenda eviga dag sedan valparna började få gå utomhus. Jag är så innerligt trött på detta vädret nu. Om det ska vara sånt här väder ska det vara riktigt busväder med storm och snö. Det ska kännas så skönt att sitta inomhus och se hur ovädret yr utanför fönstret. Nu blir man bara deprimerad när man tittar ut :-(

Idag tror jag är en lugn dag. Har ännu inte tittat i kalendern men kommer inte ihåg att jag har något inbokat i alla fall. I kväll ska jag och min kära mor på en föreläsning. Blir nog bra dag det här även om solen lyser med sin frånvaro.

Önskar dig en härlig måndag. Kramiz

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.