Sista dagen.

Idag är det sista dagen på många sätt och vis. Sista dagen på året, sista dagen på vår underbara Norgesemester. I dag är det Nyårsafton och den ska vi fira här i Norge tillsammans med mycket goda vänner.
Igår var, som vanligt på denna resan, helt underbart mysig. Vi startade dagen med en kall och skön kissrunda med hundarna. Stella måste ju ut så fort hon vaknar så det är bara till att snabbt svinga benen över sängkanten och hoppa i mina fina Hallo Kittybyxor. Dem vuxna går i koppel och denna lilla stjärna är lös. Hon är där vi är och springer inte fram till andra hundar eller människor.

Stella och Klinga
Efter promenad, mat och åter promenad åkte vi till Metro för lite shopping. Adam är så förtjust i dem kuddar vi har i sängarna så vi bestämde oss för att köpa en sådan till honom. Sen åkte vi hem för att ta på oss dem varma kläderna för att fixa en lång härlig skogspromenad.

Frigg

Guinni, Sussi och Klinga

 Vännen hanne ska fotografera 


LS Tulipa Sussi

Frigg testar isen.

Mina fina, Frigg o Klinga








Vacker solnedgång

Gårdagskvällens middag var såååå spännande.

Säkert många som tycker att vi var hemska som kunde äta denna mat men du milde vad gott det var. Köttbiten är Valinnanlår som vi gjorde en gryta utav. Så otroligt gott, skulle kunna äta detta hur ofta som helst men tyvärr så går det knappt att få tag på. Åtminstone inte i Sverige och man måste nästan ta sig till Nordnorge för att hitta det. Kunde aldrig tänka mig att det skulle smaka som det gjorde. Tog nästan första tuggan med ren förskräckelse och blev glatt överraskad.

Idag ska vi åka för lite mer shopping, städning och sen ska vi äta mer spännande mat ikväll.

Klinga tycker det ser väldigt spännande ut.
Det blir Norskt Pinnekött med hemlagad Rotmos samt hemmalutad lutfisk. Mums vad gott...

Solen lyser i skrivande stund så efter städning, shopping blir det säkert ännu en liten skogstur innan Unni och Roy kommer hit med sina LS Bella och Urtehagens Nala. Det kommer bli en massa bus och mys bland hundarna.
Min vackra Klinga

Klinga och Stella

Lillemor och Frigg

Klinga

Vårt gäng tar vilopaus

Sussi (syster till Klinga)

Lilla Stella

Stella
Häromkvällen var vi på middag hos Unni och Roy som köpt LS Lilium Bella av oss.
Och ikväll ska hela detta härliga gänget fira Nyår tillsammans.

Avslutar med att önska dig en riktigt trevlig och mysig

GOTT NYTT ÅR!

Kramiz.

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.