Mindre frustration men frustration.

Vilken fredag! Jag låg på sofflocket i stort sett hela dagen. Hade så ont i kroppen och lätt feber. Någon städning blev det inte i detta huset, det får jag ta idag. Men tänk vad 24 timmars sömn kan göra gott för kropp och själ. Vaknade vid 8 i morse, pigg och bara lite ont i kroppen, febern är puts väck. Jag mår bra! Jippieeee! Detta var den kortaste förkylningen i mannaminne. Blåsorna i munnen finns kvar men det kan jag leva med.


Har du sett??? Igår kväll trillade plötsligt poletten ner för Gandhi. Han förstod vad man kan göra med en höglöpande tik. Äntligen! Jag blev sååå lättad. Nu blir det bebisar... men... frustrationen är fortfarande hög - han prickar inte rätt. Jag har försökt att hjälpa honom men en mänsklig hjälp brukar inte bli så bra och så även i detta fallet. Tar jag på honom så slutar han, givetvis. Nä, vi låter dem vara och dem får vara ute i vår lilla valphage där jag har full utsikt genom köksfönstret. Dem får fixa det på egen hand. Jag kan inte mer än bli frustrerad, hålla koll och hålla tummar och tår. Nog måste han väl få till det någon gång? Det viktiga är dock att han snart förstår att det inte funkar på India´s huvud och sidor :-)

Då var det lördag och vi befinner oss i mitten av helgen. Heidieh som varit utlånad ett tag till ett par goda vänner kommer hem idag. Jag har valt att lämna bort henne under denna tiden för hon tillåter inte någon annan parning än sin egen i detta huset. Gäller att se till att hon håller sig på avstånd från kärleksparet för Gandhi är en försiktig kille och får han en tillsägelse testar han nog inte igen.

Kanske åker hon tillbaka till familjen på måndag igen. Nä, hon ska inte bo där, bara vara där ett tag så Harry slipper känna sig ensam. Han har alltid bott med en annan hane men denna gick bort för några månader sedan och Harry sörjer. Heidieh har dock gett honom glädjen tillbaka och hon får göra så i väntan på deras nya familjemedlem. Heidieh stormtrivs med familjen.

Nu är frukosten avklarad. Jag ska ta tag i städningen och hålla tummarna för att de där två snart får till det.

Önskar dig en trevlig lördag.

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.