Indiarapport dygn 59

Nä, inga valpar har ännu sett dagens ljus men jag tror inte det är långt borta. Natten har varit ganska orolig med ett par nattliga kissrunder och lite vankande av och ann. India är annars väldigt lugn att sova med, gör inte så mycket väsen av sig. Annat var det i natt.

I skrivande stund <3
Morgonen började med att jag vaknade av att India kräktes. Efteråt kröp hon upp i min säng och vi sov en stund till (jag är nu ledig fram till tisdag nästa vecka). Gäller att vara utvilad en dag som denna. När jag vaknade nästa gång steg jag upp, tog på mig och gick ut med alla hundar på ängen, inkl India. Hon sprang runt och hon grävde frenetiskt under varenda buske som vi passerade, precis som det ska vara. Mellan grävningarna lunkade hon lugnt med på den lilla promenaden.

Hon åt sin frukost med halvdan aptit. Åh men suck... då blir det ändå inga valpar idag... Oftast totalvägrar tiken mat på morgonen som valpningen kommer köra igång.  Men då kom jag på att det var precis likadant förra gången hon valpade. Hon var med på morgonrundan, hon åt sin frukost och så vips började den ena valpen titta ut efter den andra. Kan det bli samma denna gången?
India i skrivande stund
Tog tempen och den visade på 37,6. Är den på väg upp till normalt igen och därmed inga valpar i sikte eller på väg ner mot botten så att valparna snart kan kika ut?
Tempkurva från nätet.
Dagens temperatur (fylls i efter hand):
  • 11,15: 37,6
  • 13,30: 37,2 - har ätit lite torrfoder med kattmat.
  • 13,15:
Tikens Livmoder

1.          Äggstock
2.      Uterin horn
3.     Uterin kropp
4.             Vagina
5.         Urinblåsa
6.        Äggledare 






Jag kommer hålla dig uppdaterad om hur dagen fortlöper här på bloggen!


Under tiden som du väntar på uppdatering kan du kika in på min hundskola www.bonizashundskola.se för att se om det finns någon kurs som passar dig. Vi startar igång en ny omgång kurser i Maj på följande platser:
  • Eslöv (Ljushem 3, mellan Höör och Eslöv)
  • Lund (Borgarparkens Bygglek, Norra Fäladstorget.)
  • Malmö (Realgymnasiet, Carlsgatan 12 C)
  • Tygelsjö: (Per Henriks väg 6)

Hos oss hittar du kurser som passar för både unga glada och busiga valpar samt den äldre hunden som behöver aktivera sitt huvud.

Skynda på för när vårsolen kikar fram blir dem flesta hundägare kurssugna och platserna lär få rykande åtgång.

Önskar dig en trevlig onsdag.

I skrivande stund <3

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.