I en ond cirkel

Vet inte vad som händer med mig just nu. Måste hamnat i en ond cirkel.
Jag går runt och säger att jag aldrig är sjuk, bacilusker biter inte på mig osv osv. Det har varit så sant så för jag vet faktiskt inte när jag var sjuk sist. Jag har umgåts med massor av förkylda människor men jag har hela tiden klarat mig, fram till nu då alltså.

Jag började känna mig hängig en söndagskväll för 2 veckor sedan. Väldigt oturligt nog då jag skulle åka på stor träff med mitt jobb i Norrköping. När jag satte mig på tåget kände jag mig trött men ganska ok. Efter hand som dagen gick kände jag mig sämre och sämre. Denna träff innebar övernattning och när jag vaknade på tisdagen var jag dunderförkyld. Jag överlevde dagen och resan hem men var så gott som sängliggande resten av veckan. Jag fick vara sjuk från jobb i 2 dagar (ledig dag på onsdagen). På jobb på måndagen och kände mig helt ok, bara lite hosta kvar men det vet alla hur seg den kan vara. Packade väskan och drog till Irland tidigt på tisdagsmorgonen. Första och andra dagen gick bra, sen kom hostan och förkylningen tillbaka och slutet av förra veckan var ingen hit. Jag kunde inte ligga ner så jag satt upp i sängen om nätterna och försökte sova. Minsta lilla ansträngning om dagarna gjorde så att jag höll på att hosta sönder lungerna.

Igår kväll kom jag hem. Fick springa till tåget på Kastrup då det tog evig tid att få min väska. Trodde jag skulle dö där på stationen. Hostade så jag inte fick luft efter den språngmarschen. Natten har inte heller varit nådig och jag sitter här nu i väntan på att vårdcentralen ska ringa tillbaka med en läkartid under dagen.

Så jag som aldrig är sjuk har plötsligt fått världens oflyt. Jag har inte tid, ork eller lust med detta. Jag vill jobba!!! Jag vill inte sitta här hemma och glo. Hundarna är så klart överlyckliga över att ha matte hemma hela dagen men jag har bara dåligt samvete över att jag är sjuk. Åh jag blir tokig på detta.

Nåja, jag är i alla fall hemma och under tiden som jag var borta hade det hänt massor av saker i huset. När jag åkte hade vi ingen värme i huset och under mina dagar på Irland hade det installerats nytt värmesystem, vilket jag så klart visste om. Dock hade det hänt mer, vilket jag inte hade någon som helst aning om. Familjen hade ordnat med det vi pratat så länge om, jag och D skulle flytta tillbaka in till vårt gamla sovrum så att vårt sovrum blev tv- och spelrum till Adam. Adam skulle få ena dotterns sovrum och hans sovrum bli gästrum. Detta är nu fix och färdigt och i natt sov jag i vårt gamla - nya fina sovrum. Tusen tusen tack kära familjen <3

Irland ja. Det vackra fina gröna Irland. Det var trevliga dagar (förutom sömnbrist och hosta) tillsammans med lärare från Italien, Frankrike och Finland. Jag pratade Engelska som om jag inte gjort annat och när jag låg vaken i mina hostattacker om natten tänkte jag t om mina tankar på engelska :-)
Jag hälsar på några kalvar på en diaryfarm (mjölkkofarm).
Har mycket att berätta men hinner inte skriva mer nu för VC ringde precis och gav mig en tid till kl 11.00. Kanske blir det lite tid över och då blir det ett Irlandsinlägg. Massor av jobb har halkat efter i o m min Irlandsvecka så även om jag inte befinner mig på skolan idag måste jag jobba och åter jobba.

Önskar dig en trevlig måndag. Kramiz.

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.