Tredje gången gillt?

Ännu ett ordspråk som betyder mycket för mig, för att någon gång inge mig hopp. Alla goda ting är tre! En olycka kommer sällan ensam. Ja, så säger många ordspråk och det där sista, en olycka kommer sällan ensam, kan jag verkligen stryka under. Att alla goda ting är tre, men gäller det bara goda ting? Men stämmer tredje gången gillt? Jag hoppas innerligt det för nu är det f_n i mej nog slut med olyckor och ledsamheter.


Som du säkert förstår har det skett ännu en sorglighet. I går kväll gick en mycket kär väns pappa bort efter en tids sjukdom. Dem visste att det var nära men inte så här nära. Jag är så ledsen min kära vän. Jag känner så med dig och din familj <3 Vila i frid <3

Som sagt nu får det vara nog. Tre onda ting har skett under 1,5 vecka. Helt otroligt. Hur mycket tror (ödet eller vem, vad som nu bestämmer) att man ska orka med? Efter regn kommer solsken! Ja så är det alltid men när kommer solskenet? När kan man få känna lycka och glädje igen? När ska man få tänka glada tankar? Jag tror jag snart blir galen!

Försöker blicka framåt så idag ska jag planera inför nyår som stundar. Några goda vänner kommer som gäster liksom mina kära föräldrar. Vi ska äta gott och bara umgås under enkla former. Det blir bra det här.
Gårdagen var en trevlig dag, fram till beskedet under kvällen. Jag hade besök av en ev valpköpare (såvida inte mina hundar skrämde iväg henne med all deras kärlek). Samtidigt hade jag besök av Eleonore och Gandhi så valpköparen fick träffa både den blivande mamman och pappan.
Gandhi
På kvällen kom mina föräldrar på besök och vi åt Tacos tillsammans med Sabina och Sebastian.
Vi såg därefter film och kvällen avslutades i en god natts sömn.

Nu sitter jag här och äter frukost och väntar på en reperatör till vår söndriga parabol. Han skulle komma mellan 8-12 så det blev till att stiga upp kl 8, helt i onödan för han har inte kommit ännu och klockan är nu 10 :-( Jag som gärna hade sovit en stund till.

Önskar dig en trevlig tisdag. Kramiz.

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.