Vilken överraskning!

Det var lördag morgon. Jag och kära maken sitter och äter god frukost tillsammans och planerar dagen. Jag fick ett infall om att jag ska bjuda hit föräldrar på lite påskmiddag under kvällen. Ringer och bjuder in och maken erbjuder sig för att åka och handla. Jag tar fram dammsugaren och städar i lugn och ro. Därefter åker ångmoppen fram för det är i stort behov av en grundlig rengöring av golven, valparna är duktiga på att smutsa ner. Mitt i ångmoppningen kommer maken hem och säger GLAD PÅSK!
Jag tar emot buketten och upptäcker ytterligare en person i hallen, kära Svärmor kom på besök <3 Jag sätter blommorna i vas, tar tag i ångmoppen och plötsligt står min kära pappa i ytterdörren. Men va??? Jag bjöd på middag ikväll, inte kl 12 på dagen! Mamma kommer leende in efter min pappa. -Jag kan hjälpa dig att städa, säger hon. Visst, vi fortsätter att städa tills hemmet är lysande rent.

Sonen kommer med en pytteliten soppåse i handen och beordrar mig att gå ut och slänga soporna. Jag? Varför ska jag slänga sopor, jag som aldrig slänger sopor??? Jo, det var min tur nu, fick jag till svar. Ok, jag tog den lilla soppåsen och gick ut genom ytterdörren, för att springa rakt in i en stooor tvättmaskin.
Amen vad sysslade dem med??? GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!! får jag höra i en kör. Aha, jag börjar förstå :-) Vi skulle fira min 50 årsdag en vecka tidigare... Nu kan många tycka att det är märkligt att man kan bli glad för en tvättmaskin i födelsepresent. Jag blev överlycklig! Vi är i stort behov av en ny tvättmaskin och det är jag som sköter tvätten (D är förbjuden att vistas där inne överhuvudtaget hihi) så vad kunde varit bättre present?

Vet du vad som är det bästa med denna maskinen? Jo, den skålar med mig när den tvättar :-)
Jag gillar vin och nu lär det bli ännu roligare att tvätta :-) Dock har jag inte kunnat hitta vad symbolen betyder :-) Kör tvätt nu och symbolen är inte tänd så jag antar att den inte tänds förrän framåt kvällen (om maskinen fortfarande är i gång :-)
På väg mot.... ???

Som sagt, gårdagen blev en överraskningens dag. Vi började med en härlig påsklunch i vårt härliga "uterum".
Sen blev det till att hoppa in i duschen. Klockan 18.00 kom kära pappa och hämtade mig och D medan svärmor stannade kvar hemma hos oss för att vara hundvakt. Vi åkte hem till mina föräldrar, där vi tog ett glas vin, innan vi vandrade vidare mot stan. Hamnade på Kinabuffé och där mötte våra kära döttrar upp oss. Där stod minsann vår dotter som tagit sig ända från sitt hem i Fagersta. Tyvärr kunde inte blivande svärsonen följa med då han var på annat släktkalas. Men jag fick träffa och krama om kära Sabbe <3 Hon bor hos vår andra dotter under sin vistelse här, men kommer hem och hälsar på under dagen.

Vi åt supergod mat och gick sen tillbaka hem till mina kära föräldrar där vi avslutade kvällen innan vi tog taxi hem för att däcka i säng.

Jag känner mig så nöjd och så glad över denna helt underbara 50 årsdag. Jag fyller år nästa lördag men det är så mycket att stå i under denna veckan samt den helgen, med valpöverlämning mm, så de valde att ta firandet igår, påskafton. Tusen tusen tack snälla underbara familj för att ni gjorde denna dag så vin och minnesvärd <3

Nu är frukosten avklarad och jag ska hänga ut tvätt :-) samt väga valpar mm. En dag som går i lugnets tecken i underbart vårväder.

Önskar dig en härlig påskdag. Kramiz

Kommentarer

Populära inlägg

Gick åt fanders.