Vi har kommit i mål.

Då har vi klarat det ännu en gång! Idag är det helt ok om valparna kommer till världen. Idag är Frigg på dygn 58, äntligen.

Som vanligt har denna tiden gått så fort, känns som om det var igår som vi parade Frigg och Gandhi. Nästan lite svårt att förstå att det gått 58 dagar sedan de hade sitt första "möte".

Men idag lär det inte titta ut några valpar i alla fall. Hon har sovit lugnt i vårt sovrum hela natten och hon har ätit frukost, inte mycket men lite torrfoder och massor av leverpasten som jag blandat i maten. Blir alldeles strax en tur till djuraffären för att inhandla mer färskfoder, det går åt som smör i solen.
Idag blir det till att plocka fram "Valppoolen" och fixa en mysig valphörna i vårt sovrum. Jag ska också plocka fram valpningslådan och fixa till allt jag behöver för att hjälpa Frigg och valparna. Boken där jag antecknar tid, vikt mm är redan förberedd. Dock har jag inte satt ut vilken färg valparna ska ha utan denna gången tar jag det efterhand som de kommer till världen. Har fått tag i världen bästa "valpband" så nu märker jag valparna lätt och enkelt.
Dottern Sara med India och Gandhis valpar.
Tror det också blir en lugn helg och på måndag, dygn 63, tittar 10???? valpar ut...

Igår hade jag valpkurs i Tygelsjö/Malmö och lille Charlie fick följa med mig dit för att få leka lite med andra valpar. Första sekunderna gick han runt och kollade in läget men ganska fort kom han igång.
Här är det bara 1 liten valp som kommit och de två fann varandra fort. Efter hand kom det fler valpar och slutligen dök syster Signe upp. Det var en rolig och nyttig kväll för "vår" lille plutt.

Idag är sista dagen tillsammans med denna underbara varelse. I morgon förmiddag flyttar han till sitt nya hem och det är sorg i mitt hjärta idag. Blir tomt när han inte är kvar här och stökar till det med alla ben och leksaker han ständigt drar fram. Blir tomt utan hans blickar som ber om kel och mys.

Tiden går och jag måste börja fixa lite grejor medan jag är hyffsat pigg. Den där riktiga skrivarlusten infinner sig inte idag och bredbandet är segt som sirap. Jag ger upp och önskar dig en trevlig onsdag.
Kramiz

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.