3 veckor gammal, söker ett hem.

Då blev det bekräftat igår. Den tilltänkta familjen hade ingen möjlighet att ta emot lilla Gaia om 5 veckor utan måste vänta till fram emot hösten. Ledsamt för familjen och ledsamt för oss men ibland måste man följa livets omvägar. Lilla Gaia söker alltså ett hem att flytta till från och med 14 maj. Har du och din familj kanske möjlighet att ge henne ett kärleksfullt och lagom aktivt hem? Kanske känner du någon?Filmen är ett par dagar gammal och det har hänt en massa i hennes och hennes syskons utveckling.Den här filmen är ca 30 min gammal.Valparna springer numera runt på köksgolvet i sin jakt efter en slurk från mammas mjölk. Det är då ingen fel på varken syn eller hörsel då de reagerar vid minsta lilla av Stellas närvaro.

Det är så tyst här i huset. Det är bara jag, Stella, valparna och katterna Gustaf och Herman hemma. D har åkt iväg för att hålla skogsträning med ett gäng hundar och deras hussar/mattar vid Arriesjön. Heidieh åkte igår hem med en kommande valpköpare och övriga hundgänget är hos Sofia och aktiverar en massa hundintresserade ungdomar. Hon höll kalas igår och önskemålet från födelsedagsgrisen var ett hundkalas. I morgon är det aktivitetsdag för barn och ungdomar på Lomma Hundungdom och på torsdag är det samma sak för oss på vår kursgård i Tygelsjö. En aktiv vecka för våra hundar.

I eftermiddag kommer Hermes familj på besök. Då ska valparna vägas och fotograferas så det kommer in nya bilder på deras sidor. Det är också dags för avmaskning för första gången.

Detta inlägg kommer alltså uppdateras under eftermiddagen/kvällen när alla bilder mm är tagna.

På återhörande / Kramiz

Kommentarer

Populära inlägg

Gick åt fanders.