Lite fredagssnack.

Var uppe i ottan denna fredagsmorgon. Vaknade av mig själv runt 6.30, fortfarande trött men med en hjärna på högspinn. Tog mobilen och började surfa runt och 7.30 svingade jag de lurviga ur sängen.
Ja det är minsann redan fredag. Denna veckan har gått så otroligt fort, men det är ju inte konstigt då måndag var helg. Då jag var uppe tidigt lär jag hinna med massor av måsten innan det blir myskväll med D framför tv.

Först ut är frukost men idag är det "tråkfrukost" då kylskåpet verkligen gapar tomt. Brödet har blivit torrt och bordsmargarinet är slut, liksom skinka och annat gott. Jag får hålla tillgodo med 2 koppar kaffe då jag bara ha 2 kaffekapslar hemma ( https://www.tassimo.se/ ) Som du förstår blir det en tur till affären när frukosten är avklarad.

Fredag innebär också städdag. Huset ska städas och valparna ska få nya bäddar att sova på. Känner inte alls för att städa idag men det är ett måste.

Kvällens middag ska bestå utav mumsiga Langos.

På söndag blir valparna hela 5 veckor gamla. Jag vill stoppa tiden nu för jag känner att den rinner ifrån mig. Känns som om det var igår som valparna kom till världen.

Det har hänt så otroligt mycket under denna gångna veckan. Nu kan de inte längre gå, nu springer och skuttar de fram. Det bråkar, slåss, morrar och skäller.



Nu är de tillsammans med övriga hundflocken och alla vuxna tikar hjälps åt med att ta hand om de små. De erbjuds uppblött torrfoder 4 gånger/dag men intresset är inte så där jättestort, att dia på mamma Stella är mycket godare. Intresset för valparna har minskat mycket för Stella  i o m att resten av flocken hjälper henne att sköta om dem. Hon går till dem och diar ett par gånger om dagen, resten får mormor Heidieh sköta om, vilket hon mer än gärna gör.

Lilla underbara fröken Rosa har fortfarande inte hittat ett hem att flytta till om 3 veckor. Hon är så go, denna lilla tjejen. Så fort man sätter sig ner på golvet är hon den första att klättra upp i knäet. När jag kommer in i köket om morgonen är hon den första som kommer fram och hälsar mig välkommen med en viftande svans. Hon är så otroligt social och så kelen, att hon sen dessutom är ursnygg gör ju inte saken sämre. Nog måste det väl finnas någon här ute i världen som vill ha henne?

Frukosten är avklarad och nu är det dags för en shoppingtur. Önskar dig en trevlig fredag. Kramiz.

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.