Mörbultad

Arbetsveckan började inte vidare bra. Tisdagen gick åt till att städa ut helgen och på kvällen var det dags för fortsättningskurs i Tygelsjö. Vi skulle träna följsamhet med hundmöte så vi gick iväg till en stig. På väg till träningsplatsen var jag helt fokuserad på hundarna och trampade fel, utanför stigens kant, och flög rak lång på marken. Aj, det gjorde ont i foten och ena armen men smärtan la sig ganska fort. Jag utförde kursen som planerat.

När kursen var slut satte jag mig i bilen för att köra hem. Här talar vi om smärta och tyvärr är det höger fot som jag skadat, foten på gaspedalen. Det var den värsta bilturen jag varit med om. Det gjorde så fruktansvärt ont att hålla foten i den ställningen som krävdes för att kunna gasa och bilen hade ingen farthållare. Skam den som ger sig, jag tog mig hem för att sen slänga mig på soffan med foten i högläge. Hade så ont så jag skakade i hela kroppen. Inte blev det bättre av att jag knöt av mig skon...

Igår åkte jag till läkaren som trodde, inte konstaterade, att jag förmodligen har fått muskel och ligamentskador i foten (inte vristen) men eftersom den inte är speciellt svullen var det nog inget brutet. Vila och voltarensalva blev ordinationen.

När jag vaknade i morse kändes det mycket bättre i foten och jag kan nu ta mig fram utan hjälp av kryckor. Kan dock inte gå på hela foten men trampar jag på hälen går det bra. Som det kan gå när man är helt fokuserad på sitt jobb :-)

De små trollen som invaderat köket har nu blivit hela 4,5 vecka gamla. De är vilda och glada. Tar fortfarande långa sovstunder men när de är vakna är de fulla av bus. Igår tog jag in en tunnel till dem för att erbjuda någon nyhet, vilket ska göras varje dag. Livet är fullt av upptäcksfärder.



Filmen är ifrån gårdagen. Nu äter de uppblött torrfoder (Royal Canin Starter Medium) och här hjälper mamma Stella valparna att städa upp efter sig.

Jag har precis anmält Frigg, Klinga, Daiki och hennes bror Akilles till utställning i Hässleholm, söndagen 21 maj. Frigg och Klinga går i öppen klass medan Daiki och Akilles går i juniorklass. Hänger du på?
https://www.skk.se/sv/nskk/Utstallningar/Hassleholm/Internationell-hundutstallning-2017/
Behöver du handlerhjälp har vi Sofia att tillgå.

Klinga och Sofia tävlar i juniorhandling.
Nu ska jag städa undan lite innan jag får besök av väninnan Lina och Heidieh´s bror Ville.
Önskar dig en trevlig torsdag. Kramiz

Kommentarer

Anonym sa…
Aaah Chaos gillar att vara vid spisen precis som matte❤️❤️❤️

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.