Nu är vi i hamn.

Vi är tillbaka i hemmet efter en veckas underbar semester med sol och bad samt trevligt umgänge med goa tyska vänner. Det var underbart att vara iväg men också väldigt skönt att komma hem, speciellt till dräktiga Klinga. Det har gått bra att vara borta fast en valpning var så nära och jag har känt mig helt trygg och lugn (hade bästa backup redo).

För andra året i rad firade vi midsommar med vännerna i Tyskland. Förra året firade vi hemma där vi bodde, i år firade vi ute bland korna. Vi cyklade dit, åt gott på mat som alla hade med. Vi hade med oss stekt inlagd sill och lite andra sillsorter för att de skulle känna på den svenska midsommaren. När mörkret föll och det började bli lite kyligare cyklade vi tillbaka till vårt underbara boende. Det var en helt underbar kväll.

I år blev det ingen midsommarstång och små groderna...Vi skrattade så vi fick ont i magen :-) I år blev det lugnare firande.


Vi åkte hem i lördags, på vår 29:e bröllopsdag. Det blev en mycket lugn dag som vi firade med ett glas vin på kvällen när vi var tillbaka i hemmet.


Hundarna blev väldigt glada när vi kom hem. Skönt att känna sig lite saknad. Det blev mycket hälsande och svansviftande.

Så ja, vi är tillbaka hemma och från idag är det helt ok för Klingas valpar att komma till världen. Idag är hon på dygn 58 och från detta dygn är valparna helt levnadsdugliga om de skulle välja att komma till världen. Dock har jag på känn att de väntar till natten mellan onsdag och torsdag, denna veckan, då hon är på dygn 60 på onsdag (samma dygn som hon födde sin förra och första valpkull).


Igår var det inte alls på gång men idag har magen flyttat sig bakåt samt att hon verkar vara lite påverkad. Kanske, kanske....

Nu fick vi gäster så det finns inte tid för mer bloggande...  Önskar dig en trevlig måndag. Kramiz

Kommentarer

Populära inlägg

Gick åt fanders.