På tredje veckan.

Jag får nog konstatera att denna blogg numera blir en "veckoblogg". Det finns ständigt en mening i mitt huvud och den lyder JAG HAR INTE TID. Jag kan inte förstå att det finns människor som har tid för att umgås och träffa nära och kära. Tid för att åka ut på picnic och andra förnöjsamheter. Jag är glad om jag får tid till att städa av huset en och annan gång. Just nu känns det som om mitt liv bara består av jobb och åter jobb. Tänk att driva en hundskola kan ta så otroligt mycket tid med planeringar, bokföring, hålla kurser och massa mer.

Så jag ska försöka få till ett inlägg minst varje måndag. OM tid ibland finns kan det kanske bli 2 inlägg på en vecka men jag ska satsa på varje måndag, allt för att slippa känna stress.

Igår var det måndag, men det fanns inte tid för en blogg så denna veckan får det bli en tisdagsblogg. Dagen började bra, jag och dräktiga Frigg tog en morgonpromenad. Det är bara Frigg som är hemma då resten av hundgänget är hos Sofia och myser samt aktiverar barn på barnkalas med hund.


Jag och Frigg stannade till hos grannen (bilden ovan) för att titta på hönsen och getterna. Frigg skulle nog kunna stå där och studera dem hela dagen. Hon var inte ett dugg intresserad av att lämna de här djuren ifred, skulle nog helst vilja springa in och jaga en och annan höna. Till slut följde hon med mig hemåt.



Visst är hon vacker, vår vita skönhet?
Igår gick hon in i dräktighetsvecka 3 och jag kan säga att hon följer "regelboken" till punkt och pricka. Vecka 3 betyder "illamåendevecka" och matvraket Frigg mår verkligen illa. Igår riktigt ulkade hon när jag erbjöd mat och hon varit inte intresserad av att äta förrän framåt eftermiddagen. I dag hällde jag lite brunsås på maten för att reta aptiten men icke. Så vad betyder detta??? Jo, att vi väntar valpar om så där 6 veckor.

Illamåendet denna veckan beror på att embryon nu bäddar in sig i livmodern och börjar förses med fosterhinnor som ger dem näring. Nu börjar det hända saker i Friggans mage <3

Tiden går och det är dags att ta tag i dagens jobb. Hela dagen måste tillbringas vid datorn för att göra diplom mm inför kvällens kursavslutning i Tygelsjö.

Önskar dig en trevlig tisdag. Kramiz

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.