Sista veckan

Då var det måndag igen. Denna helgen sa bara swisch och så var den förbi. Den har varit lugn samtidigt som den varit händelserik.

Lille Frans-Jamie vill följa med i resväskan
Fredagen började med det vanliga på en fredag - städning av huset och mys med hundar och familj på kvällen. En helt vanlig fredag.

Lördagen började med ett besök av Frans-Jamie´s kommande familj för att sen åtföljas av en tur in till Eslöv för att handla presenter och matsäcksmat åt sonen. Eftermiddagen bestod av packning och åter packning och en mamma som höll på att vända ut och in på sig själv av oro. Får han med sig allt han måste ha med? Tänk om det händer något på vägen. Tänk om, tänk om, tänk om... Klockan 17 vinkade vi av Adam vid bussen som skulle ta honom och ytterligare ca 60 franskläsande elever mot Frankrike för en veckas skolresa.

Han har det bra men oj vad vi saknar honom här hemma. Han syns inte så ofta då han håller sig på sitt rum i datorns spelvärld men jag kan lova att han hörs! Nu är det så tyst här hemma.

När inte Adam är hemma kan vi äta sådant som han inte gillar men vi tycker väldigt mycket om :-) Så lördag kväll serverade jag Thaimusslor med pommes. Mums...

Det blev söndag och vilken söndag, vilket väder! Vi hade bestämt att mina föräldrar och deras yrväder Thilda skulle komma på middag och fågelholksbygge. Gubbarna byggde och jag och kära mor kontrollerade så att allt gick rätt till.

Vi njöt fulla drag i den härligt värmande solen. Samma gjorde hundarna.

Vackra Frigg

Fina Daiki som är dotter till Frigg.
Japp, så var det alltså måndag igen. Hemska jobbiga ångestfyllda måndag (som alla måndagar). En solig och vacker måndag så kanske kan måendet bli bättre uppåt dagen. Kanske kan Stella vända på känslan och börja löpa för det är absolut på gång. Igår upptäckte jag en lätt svullnad i vulvan så kanske kanske...

Fröken Stella
Kom igen nu Stella!!!Idag är det 1 år sedan hon fick sin förra och första valpkull (filmen ovan). Ett gäng valpar som har utvecklats till otroligt fina individer med ett temperament av allra bästa slag.

Fina Chaos som bor i Vellinge
Vackra Hedda som bor i Stångby
Det är dessa 2 jag sett bilder på idag, deras stora dag. Jag skickar en stor grattiskram till hela fina Lightschaps Olympia-kullen.

Det ska bli så skönt även om saknaden kommer vara otroligt stor. Det är bara 5 dagar kvar med Frans-Jamie i huset och 6 dagar kvar tillsammans med Totte. De här två vildbasarna ser verkligen till att det inte finns något lugn i huset. Om de får vara tillsammans hela tiden tror jag de hade busat alla dygnets 24 timmar. Det finns absolut inget stopp. De är också mycket duktiga på att hitta på saker så att kennelmatte inte känner sig sysslolös... Men oj vad jag älskar de här två knattarna. Det ska bli så skönt samtidigt som det kommer bli så svårt...


Oj, tiden går! Nu får det räcka med dagens skriveri. Önskar dig en trevlig måndag. Kramiz.

Kommentarer

Populära inlägg

Gick åt fanders.