Nattliga händelser

Då sitter jag här i min ensamhet denna torsdagsnatt, nåja jag är inte helt ensam för tant Heidieh håller mig sällskap där hon ligger under sin älskade kökssoffa. Resten av huset sover gott. Klockan är 00.32 och jag har precis kommit hem från ett av mina älskade jobb.
Kanske känner du igen det som kallas för uniformen? Nä, nog inte så lätt då tröjan är svart med lite rött i kragen. Ett av mina jobb är på Cirkel K i Eslöv. I dag har mitt arbetspass varit 15.00-24.00 och det har varit lika roligt som det alltid är. Man har sina fasta sysslor och man har sina rutiner. Man sköter sig själv i stort sett helt på egen hand. Annat är det dagtid. Det som är lite jobbigt med det här arbetspasset är att det är så svårt att varva ner när man kommer hem. Det är helt omöjligt att bara krypa till kojs när man kommit innanför dörren. Jag måste ha ca 1 1/2 timme innan jag ens kan lägga mig i sängen. Den tiden tar jag nu till att skriva av mig lite.

Jag har inte bloggat på länge och ni som tidigare följde mitt skrivande har missat många händelser i mitt liv. Här kommer några av dem...

Jag har äntligen blivit mormor! Lite turbulens men nu känns allt helt underbart. Det har kommit en helt underbar docka till vår familj. Lilla Victra såg dagens ljus den 24 mars och är nu hela 4 månader gammal. Jag skulle kunna fylla nattens inlägg med bilder på henne men jag väljer ut några fina som du kan njuta av.

Gamlemormor har stickat en så fin kofta och mössa 

Charmtrollet <3

Tänk att vår dotter nu själv har blivit mamma<3

En av de första bilderna jag fick se av vårt fina barnbarn <3

snart är det dop och på denna fina klänning som min mamma sytt åt mina barn finns alla namnen ingraverade.

Världens stoltaste morfar.

Världens stoltaste gammelmormor. Undrar om de två kommit överens om en speciell klädkod :-)

Så har vi också en superstolt moster som nu själv är åt "plastmamma" hållet... <3

Lite presenter måste man få när man är liten men hjälp av mamma och pappa  är ju inte fel.

Visst sa jag att hon är en helt underbart söt lite docka???

Hur stolt gammelmorfar är ska vi inte tala om <3
Skulle kunna visa hur många bilder som helst men jag måste avsluta men den bästa av de alla...

... tycker i alla fall jag. Tycker så mycket om bilden att jag t om beställt en canvastavla som nu hänger på en vägg i vardagsrummet. Det är min kära pappa som tog bilden och jag hoppas jag kan få lika fina bilder på resten av familjemedlemmarna tillsammans med detta underverk.

Nu är det ju så att vi har lyckan att bara ha en liten docka i familjen. Vi har även två små gossar som vi känner som våra barnbarn. Vill inte berätta mer och vill inte lägga in bilder för jag har inte bett om tillstånd. Det är vår äldsta dotter som träffat en helt underbar "pojk" med 2 helt underbara små pojkar. Lyckan är stor varje gång vi får äran att träffa dem och jag hoppas jag en dag ska få kalla mig för "plastmormor" <3

Jag sa "ett av mina älskade jobb"... Ja, jag har faktiskt äran att ha 2 jobb som betyder så mycket för mig men på 2 helt olika sätt. Jag har stor kundkontakt, vilket är mycket viktigt för mig, på båda jobben, men kunderna är av 2 helt olika kategorier. Arbetsuppgifterna innehåller mat, men på 2 ganska skilda sätt. Vad är då jobb nr 2?



Min goda vän visar adressen till min arbetsplats.
Då och då är jag "fiskakärring", dvs när jag är ledig från macken hittar man mig allt som oftast här. Här rullar jag inga korvar utan här serverar jag fisk i stora lass. På helgerna är det underbar buffé och då håller jag ordning i både butiken och på buffébordet, på vardagarna är det enklare sillbuffé och butiken som står på min lott. Jag älskar det! Här får verkligen fantasin spela och jag får göra allt efter mitt eget tycke, med inrådan av experthjälp som jag så gärna tar emot.

En sammanfattning då tiden nu vankas mot sängen... skulle kunna skriva hur mycket som helst men nu måste jag krypa till kojs. Jag har blivit mormor, jag jobbar med 2 jobb som jag älskar, jag har mina 5 hundar som sysselsätter mig under min lediga tid, helt enkelt... jag trivs med livet. Oj, glömde nästan... jag t om införskaffat en elcykel så allt som oftast cyklar jag till och från jobb. Det du... du anar inte hur underbar denna cykel är <3



Ja vi köpte faktiskt vars en så nu känner vi lite större frihet för uteliv då och då här utifrån landet.

Natti natti o sov så gott. Kramiz

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.