Marvel 2,5 vecka

Oj oj oj vad tiden går fort!
Nu har valparna öppnat sina ögon och hörseln är på plats. Minsta lilla ljud väcker dem ur slummern.

Är de inte söta säg? Här är en bild på lilla Misty som ska stanna kvar hemma hos oss på kenneln. Jo, det är nu bestämt.Varför blev det just hon? Jo, helt enkelt pga sina underbara färger vilket kommer likna vid en Rottweilers teckning med brunt och svart, typ. Sen är hon en trevlig valp dessutom (precis som sina underbara syskon). Vill ni se resten av gänget får ni hoppa vidare till deras hemsida som nu är uppdaterad.

Idag fick de gå igenom sin första äckliga grej. Avmaskning....
Det måste smaka väldigt illa som de hostar och fnyser ;-) men ont som gör gott. Det är jätteviktigt att avmaska valparna vid 3 veckor, 5 veckor och 7 veckor för att lägga en bra grund i tarmen så att mask inte får fäste så lätt. Tiken kan ha vilande ägg som går över via modersmjölken och sen vaknar upp i valpen och därför är denna avmaskning så viktigt.

Valparna har också idag blivit vägda och fått nya fina halsband.
Just nu serveras det lite mat men när mjölkbaren är stängd och de är mätta och stinna är det dags för första kloklippningen. Efter det säger de nog...
Dags att fixa lite här då det är sista lediga dagen på 5 dagar. Full rulle på jobb och full rulle för valpvakterna <3 Avslutar med en liten film tagen i skrivande stund.
Kramiz kramiz

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.