Presentation Ls Marvel Heroes.

God eftermiddag.
Hela eftermiddagen har jag suttit framför datorskärmen och klinkat på tangenterna. Nu skulle jag få i ordning på valpkullens hemsida. Det tar sån tid men ack så bra det blir när det är färdigt :-)

Ta mig vidare till valpkullens sida →

Här kan du läsa om hela valpkullen, föräldrarna mm men härifrån går du också vidare till varje valps egen hemsida där du kommer se bilder, vikt och andra händelser. Spännande värre, eller hur?
1 tim gammal bild

Jag har också döpt alla valparna. I stamtavlan kommer de heta:

Lightschaps Marvel Mc Taggert, kallas för TAGGE under sina veckor hos oss tills det att den blivande familjen bestämmer namnet. Detta gäller för alla valparna.
Lightschaps Marvel Misty Knight -MISTY
Lightschaps Marvel Nick Fury- NICKE
Lightschaps Marvel Madame Hydra - HYDRA
Lightschaps Marvel Lady Loki - LOKI
Lightschaps Marvel Mr Fantastic - FANTA
Lightschaps Marvel Sharon Carter - SHARON
Lightschaps Marvel Rocket Raccoon - ROCKY

Köp LEGO® Marvel Super Heroes 2 - Microsoft Store sv-SE

Lite roliga namn tyckte jag. Kullnamnet är valt efter deras pappas namn MARVE och Marvel kommer från ett datorspel Lego Marvel heroes.

Hur mår då mamma Stella och hennes underbara småttingar?
Idag mår Stella bra. Har varit lite kämpigt de 2 sista dagarna då jag märkt att hon har haft väldigt ont i magen. Antar att det är livmodern som drar ihop sig. Såret på magen ser så fint ut och ser nästan helt läkt ut redan. Nu på eftermiddagen såg jag att hon piggnade till rejält och verkar vara glad och nöjd.

Valparna mår också bra. De äter och sover och denna natten har jag inte varit vaken en enda sekund. Stella sköter om sina små som bara hon kan <3

Nu lägger jag ihop datorn. Börjar bli trött i fingrarna av allt knapprande på tangenterna. Jag ska laga mat och vet du vad vi ska äta? NYPOTATIS för första gången i år. De kostade "bara" 60 kr/kg så jag kunde inte låta bli 😋 Det blir nypotatis med grillade stora härliga laxkotletter. Mums filibabba...

Kramiz

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.