6 dygn gamla och flytt.

 God eftermiddag, eller jag kanske ska säga godkväll. Klockan är så pass att vinterdagen börjar övergå i vinterkväll, 15.40.


Denna dagen har inte inneburit mycket mer än ett låååångt läkarbesök för min del, jakt på medicin utan resultat samt lite mat i magen. Då jag ännu inte är frisk fick jag lyda doktorns råd och återkomma idag. Först fick jag vänta i bilen i ca 40 min tills ett akutrum blev ledigt. Sen fick jag vänta ca 30 min till läkaren kom och undersökte mina lungor och tog min berättelse om mitt mående. Ny väntan om ca 40 min till sköterska kom o tog min temp och blodprov för CRP. Så väntade jag ytterligare ca 30 min på provsvar och bedömning. Slutresultatet är följande; lätt feber fortfarande om 37,1 grader, lite högre CRP mot förra provet samt lite fler vita blodkroppar mot förra. Luftrörskatarren håller mig fången och nu ska det sättas in inhalering med cortison i ett antal dagar. Jag har varit sjuk i detta, vad det nu är, sedan 15 december, tror du att jag håller på att bli galen??? Det blir inget jobb för mig kommande vecka heller och det är sista veckan innan vi stänger för säsongen :-(


Nala har känts lite stressad i vårt sovrum, tycker vi. Vi valde igår kväll att flytta ner henne och valparna till köket i en valpbur. Hon har sovit som en stock, liksom valparna, hela natten och verkar nu vara helt nöjd med mammalivet. Hon reagerar heller ingenting när våra egna hundar rör sig i köket runt buren. 

Igår kväll var jag tvungen att testa valpbädden och den fick fullt godkänd :-)


Ursäkta kläderna på en sjukling...

Har tagit lite bilder i eftermiddag så jag avslutar här med en liten kavalkad, 6 dygn gamla.












Dags att försöka hitta lite ork för att laga middag. Önskar dig en trevlig måndagskväll.

Kramiz

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.