2 veckor gamla Knyckerzvalpar, bildkavalkad.

 Nu har vi inga "spädbarn" längre i valplådan, nu har vi "småbarn" som både ser och hör. De är numera väldigt uppmärksamma på alla ljud och rörelse som sker runt omkring dem. Skäller mamma, "skäller" valparna. Kommer någon ut i köket reagerar de med sitt såååå skrämmande morr....

14 dygn gamla, Lennart låg och mös i annat knä dvs mitt


Igår hade vi ett väldigt snabbt och lugnt besök i valplådan. Jag tog några snabba mysiga bilder och så var besöket över. Härligt att slappa i en famn, verkade valparna tycka.

Ella


Vittna




Lennart/Bove

Vittna

Vittna

Igår fick de också sin "Dolda felförsäkring" via Sveland. En Bucketlist för valpgänget är avklarad.

Idag har varit en mycket stor lyckodag för mamma Nala. När klockan slog 11 släppte jag ut alla hundarna på framsidan. De hörde en bildörr slå igen och så klart varnar hela gänget Matte om att något är på gång, Nala tar som vanligt täten när det gäller "främmande" på våra ägor. Hon hörde deras röster och ni skulle sett hennes lycka när hon hörde att det var hennes älskade matte och lillhussar som var på ingång. Så otroligt glad hon blev, lilla hjärtat <3 

En bild säger mer än ord <3




Nala med matte Lina och mamma Klinga

Lina "litar inte på att jag kammar hennes älskade hund så mycket som hon gör så hon hann med både att borsta Nala´s tänder, kamma henne och klippa klorna 😁 Jag och Lina har mycket god kontakt så vi får förklara sådana här saker för varandra haha.



Som du ser har Nala inga som helst hanteringsproblem. Finns det stor kärlek mellan de här två???

Jag fick också hjälp med att ta fina huvudbilder samt vikt på valparna så jag kunde uppdatera deras hemsidor. www.lightschapskennel.com  Att vara fotomodell var jobbigt värre.


Till slut, jag har nu ikväll skickat in registreringsansökan till SKK så i morgon får de förhoppningsvis sina registreringsnummer. Här går det undan.

Dags för mig att börja laga kvällens middag. Känns som om det blir god mat - Mac ´N´chicken pie
Första gången så vi får se hur resultatet blir :-)


Det blev många bilder idag men det brukar gillas. Tusen tack Lina och ni andra "ni vet vem ni är" för hjälpen igår och idag för att få fram de här härliga bilderna på vår älskade valpkull.

Önskar er alla en härlig onsdagskväll och njut utav morgondagens helgdag. Själv får vi besök av pappa Hasse´s husse och matte som för första gången ska få se sin älskade Hasse´s telingar.

Kramiz till er alla!

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.