Syringakullen 2 veckor och midsommar.

 God eftermiddag!

Vilket väder vi har och har haft på årets midsommarafton, midsommardag och resten av helgen. I dag har jag tillbringat största delen av dagen i bikini eftersom det varit närmare 30 grader varmt. Under några få timmar mitt på dagen fick jag dock ha en klänning på mig eftersom vi hade besök av underbara valpköpare, men så fort de åkt iväg åkte klänningen av igen :-) Nu är klockan 16.30 och jag sitter fortfarande i min bikini och njuter av sommarvärmen. Jag tillhör den kategori som älskar sommarvärme och den får gärna för min del vara så het som den är just nu. Jag har inga problem med att svettas vilket jag verkligen gjort när jag städade uterummet, puhhh. Svetten rann i pannan men fint och rent blev det :-)



Som sagt, vi hade valpköpare på besök och de ville träffa sin fina Astrid (blåsvart tik med vitt halsband). Jag tror de blev nöjda av sitt/mitt val av valp för det kändes så när de satt där på filten och myste med henne. Vi valde att ta ut valparna då det blir så varmt inomhus när det är många personer och hundar tillsammans i denna härliga sommarvärmen. Vi la ut en filt i skuggan men uppenbarligen var den bara till för människorna. Valparna valde att slappa i svalkan av gräset. De var så lugna och trygga och visade inte minsta tecken på missnöje, vilket Klinga heller gjorde.

Brun/BRUNO



Tror att detta är pojke Turkos



Turkos och vit




Tik ljusblå och tik lila









Hane röd och Bruno

Föräldrarnas Thilda kom på besök.




Thilda och valpen nosade på varandra men givetvis hann hon vända sig om när bilden togs.


Vit är nyfiken på tant Daiki


Min käre far och Turkos myser



Mamma Klinga "tvättar" fröken Lila

Pojke röd












Moster Stella hjälper till med hygienen



Som sagt, lite bilder från en underbar söndag och valparnas första utedag. Vi la ut en filt som de skulle vara på men de föredrog gräset som du ser. 



Jag påbörjade det här inlägget igår men pga datorstrul kunde jag inte slutföra förrän nu på morgonen.

Idag är en ny dag och början på en ny vecka, en dag som kommer bli väldigt varm så det blir till att ta det lugnt och dricka mycket vatten. Idag ska hundarna kammas, valparna vägas och lite annat hundgöra.

Önskar dig en trevlig måndag.

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.