Tiden är nära.

 God eftermiddag i den stekande sommarvärmen. Jag får tyvärr hålla mig inomhus idag eftersom det finns massor och åter massor att fixa inför valparnas flyttdag på fredag, lördag och söndag. Vaccinationspapper ska skrivas ut, köpeavtal ska skrivas ut, valpböckerna ska hämtas på tryckeriet i morgon mm mm. Det är verkligen massor som måste fixas innan valparna kan flytta till sina nya hem och i morgon eftermiddag, fredag eftermiddag och lördag jobbar jag.


Vad säger du om den här skönheten? Fina underbara Bamse som satt som en propp så det fick bli kejsarsnitt när gänget skulle komma till världen. Han var stor och är fortfarande stor men syskonen har växt ikapp honom bra. Nu är det bara Bamse som inte har en familj att flytta till som planerat. Idag blev även syrran "Diana" tingad till en familj i DK. De kommer på besök kommande vecka och går allt enligt planerna blir hon deras. Vem vill inte ha den här underbara, kelna, uppfinningsrike, nyfikna och vackra pojken? Han hade mer än gärna fått stanna här hos oss men jag vill inte ha hanar bland våra tikar för att det är så jobbigt när tikarna löper. Vi har provat på så jag vet vad jag talar om ;-)

I morgon står det valpbesiktning på schemat med chipmärkning samt vaccinering. Jag är inte ett dugg orolig utan det här kommer gå så bra så. Tyvärr har det inte blivit någon valpbeskrivning som jag först utlovade då det är semestertider mm. Men de fixar de här testerna så bra själv på egen hand.



Den här valpkullen är så;

  • matglada
  • nyfikna
  • sociala
  • kelna
  • pigga och framåt
  • orädda
  • duktiga på hundspråket med hjälp av bra lärarinnor
Om jag är nöjd med mitt beslut om att para mamma Klinga (trots sin ålder) och pappa Hasse??? Kan bara svara ett rungande JAAAA! Denna kullen har varit så underbar ända sedan de såg dagens ljus.

Idag har vi haft besök av min goda vän Lina och hennes fina söner samt brorsdotter. Även pappa Hasse´s husse och matte har varit här och träffat valparna. Snart är det dags för Hasse att åka en tur till Norge för att visa upp sin vackra utsida (och insida förstås).
Gosiga valpen Bamse som är en kopia av sin vackra pappa.


Jag och Diana

Ska försöka hinna med att väga valparna ikväll så jag vet vad de väger när de lämnar oss. Alltid lika spännande. Utöver det ska jag laga lite kvällsmiddag till mig och kära maken. Ikväll blir det fläskfile med sötsur sås och ris. Passar bra i den här värmen tycker jag. Nu avslutar jag med filmer och foto som jag samlat på mig. Blir många bilder på Bamse och Diana då de inte var och är tingade när bilderna togs.

Astrid och Diana på första bilturen


Bamse i älskade sovhålan


Bruno

Kvällsrundan med hundarna :-)

Kära pappa och valpvakt med Diana (tror jag) 

Sovstund i det som en gång var en rabatt


Bamse

Diana kliar bort en loppa

Högt uppsatt Astrid


Bruno och Astrid





Ajax


Astrid och Bamse

Halvsyster Ella på besök, 8 månader (samma pappa med Klinga som mormor).

Det blev inte fler filmer nu för utrymmet tog slut (märkligt) så ni får nöja er med dagens bilder. Nu ska jag äta frukost och sen iväg till Lund för att hämta de upptryckta valpköparböckerna som följer med valparna i flytten. Önskar dig en trevlig dag.

Kramiz

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.