Om mig.

Vem är jag som skriver i denna blogg?

En dam i mina bästa år!
Född 2 april 1966.

Bor i Eslöv / Skåne / Sverige i ett hus på landet, stort nog för att ta en hel dag att städa (1,5 plan om ca 200 kvm). Har en tomt om 10 000 kvm så det finns gott om plats för våra hundar att leka på.Gift sedan 1988 och lever ännu tillsammans med samma man, min kära D, som jag träffade 1984.
Har 3 barn tillsammans:
  • Sara, född 1989. Bor i Eslöv. Delägare i Gåsebäcks Hunddagis i Helsingborg. Har 2 innekatter.
  • Sabina, född 1991. Bor i Fagersta tillsammans med sin man. Jobbar som brevbärare på Bring. Äger 1 utav våra hundar, India samt 2 innekatter.
  • Adam, född 2003. Bor hemma och är en riktig spelnörd.
Har önskat mig hund sedan jag var liten men eftersom jag ingen fick får jag ta igen det som vuxen. 1987 skaffade jag och D vår första hund, en Golden Retriever vid namn Algot. Vi hade lyckan att få ha honom i familjen i hela 14,5 år. Därefter började vårt stora "hundliv". Efter Algot trädde Bonzo in i familjen, blandras mellan Schäfer, Labrador och Border Collie. Denna hund lärde mig att använda klicker vid hundträning. Han hjälpte mig också genom min instruktörsutbildning 2003 samt att starta upp Bonizas Hundskola.För att Bonzo inte skulle behöva dra hela tunga lasset med att vara instruktörshund fick Chia komma in i vårt liv. Chia är vår första Schapendoes och efter henne har det tillkommit ett par stycken till i flocken. Läs mer om våra hundar...
Chia är också den som är grunden till vår underbara kennel och uppfödning av Schapendoes, som startades med hennes första kull, Z-kullen år 2008. Därefter har det fötts en hel del kullar hemma hos oss, underbara valpar som blivit underbara familjehundar med åren.
Jag jobbar heltid med att driva Bonizas Hundskola samt att ta hand om familjens hundar och uppfödning. Hundar är både mitt yrke och min fritidssysselsättning. Med andra ord... jag älskar hundar!

I familjen finns också 2 katter:
  •  Herman, blandning mellan Main Coon och bondkatt
  • Gustaf, bondkatt.
Nu vet du lite mer om vem du följer när du läser mina blogginlägg. Jag hoppas du finner det jag skriver är intressant och ibland till stor nytta.

Tack för visat intresse!Kommentarer

Populära inlägg

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.